Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Pocophone F2 τελικά υπάρχει, κατοχυρώθηκε και έρχεται μέσα στο 2020

Η Xiaomi με το Pocophone F1 κατάφερε για ακόμα μια φορά να κάνει αυτό που... ξέρει καλύτερα από τον καθένα να κάνει. Τι? Φασαρία! Μια συσκευή που αν εξαιρέσει κάποιος το πλαστικοποιημένο design, είχε να προσφέρει πολλά με λίγα χρήματα. Και κάπως έτσι η συσκευή έγινε vfm με το που κυκλοφόρησε.


Pocophone F1

Και όπως ήταν φυσικό όλοι περίμεναν μέσα στο 2019 τον διάδοχο ή αλλιώς Pocophone F2. Όμως η συσκευή πουθενά. Φήμες πολλές, αλλά ουσία καμία. Πολλοί απογοητεύτηκαν, ενώ ήταν διάχυτη η πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια για το Poco F1.


Όμως από σήμερα τα χαμόγελα επιστρέφουν. Και ο λόγος? Σύμφωνα με έγγραφα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και όχι από κάποια τυχαία πηγή, αλλά από τον ίδιο τον global head της Xiaomi, Alvin Tse, η εταιρεία κατοχύρωσε την ονομασία Poco F2, που με απλά λόγια σημαίνει ότι ο διάδοχος είναι σχεδόν έτοιμος και μέσα στο 2020 θα ανακοινωθεί και επίσημα.Όσο για το όνομα, το Poco F2 αφορά την Ινδία, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο η συσκευή θα κυκλοφορήσει ως Pocophone F2.


Βέβαια προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής, αλλά τελικά ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το Redmi K20 Pro, το οποίο αρχικά θεωρήθηκε ότι αυτό ήταν ο διάδοχος (ανεπίσημα), αλλά τελικά όπως αποδεικνύεται δεν είναι. Σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες που φυσικά και θα μοιραστούμε μαζί σας, μάλλον με έναν διαφορετικό τρόπο απ`ότι έχετε συνηθήσει μέχρι στιγμής...! Περισσότερα σε λίγες μέρες.


Α.δ.

#Xiaomi #PocophoneF2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π