Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το πρόβλημα με τον ultrasonic σαρωτή των Galaxy S10 και S10+ λύθηκε με pop-up update

1 μήνα ζωής και κάτι μετράνε τα Galaxy S10 phones. Δυνατές συσκευές με όμορφο design και χαρακτηριστικά (τουλάχιστον για τα S10 και S10+) που αρμόζουν μόνο σε flagships. Υπάρχουν όμως και τα ψεγάδια, που καμιά φορά είναι αρκετά ενοχλητικά, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει δώσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό για να αποκτήσει τις συσκευές αυτές.Ένα τέτοιο ψεγάδι ήταν και η αργή απόκριση του in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ή ακόμα και η αποτυχημένη προσπάθεια ξεκλειδώματος της συσκευής στα Galaxy S10 και S10+. Αναφερόμαστε στις 2 αυτές συσκευές, αφού μόνο αυτές έχουν τον ultrasonic σαρωτή σε αντίθεση με το Galaxy S10e, το οποίο διαθέτει τον κλασσικό σαρωτή στα πλάγια.


Η Samsung φαίνεται να "διάβασε" πολύ γρήγορα το συγκεκριμένο πρόβλημα και έτσι από σήμερα είναι διαθέσιμο update, το οποίο αφορά αποκλειστικά την επίλυση αυτής της μη σωστής απόκρισης του σαρωτή. Το update εμφανίζεται με την μορφή pop-up μηνύματος στην οθόνη των Galaxy S10 και S10+ και είναι μεγέθους μόλις 6.9MB, ενώ περιγράφεται ως: "Biometrics security patch'.Σύμφωνα με μαρτυρίες χρηστών που έλαβαν την συγκεκριμένη ειδοποίηση στην S10 συσκευή τους και προχώρησαν στην εγκατάσταση του patch, ο ultrasonic σαρωτής δουλεύει πλέον άψογα, ταχύτατα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, όπως δηλαδή θα έπρεπε να λειτουργεί εξαρχής.


Όπως και να `χει οφείλουμε να παραδεχτούμε τα γρήγορα αντανακλαστικά της Samsung και ευελπιστούμε σε αντίστοιχες αντιδράσεις και από άλλα μεγάλα brands του χώρου, όταν οι καταστάσεις το απαιτούν!


Α.δ.

#Samsung #GalaxyS10 #GalaxyS10plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π