Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Razr 2019 έρχεται Ευρώπη τον Ιανουάριο και με τιμή από 1.600€

Μια από τις κορυφαίες στιγμές της προηγούμενης βδομάδας ήταν η ανακοίνωση του Razr 2019. Η Motorola κατάφερε να μας προσφέρει μια mixed συσκευή με αρκετά στοιχεία από το θρυλικό Razr V3 του 2004, αλλά και με πινελιές του σήμερα, αφού η συσκευή διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη που είναι και το τελευταίο trend της εποχής. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ελκυστικό και όλα δείχνουν ότι το Razr 2019 θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών αγοραστών.Φυσικά για το τελευταίο δεν εξαρτάται μόνο από την συσκευή και τι αυτή έχει να μας προσφέρει, αλλά και σε τι τιμή. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε επίσημα μια τιμή, αυτή των 1.355€ που όμως αφορά τις ΗΠΑ. Πόσο όμως θα κοστίζει το Razr 2019 στην Ευρώπη? Την απάντηση την πήραμε μόλις σήμερα: 1.680€, ενώ από πλευράς διαθεσιμότητας η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Σουηδία στις 24 Ιανουαρίου, ενώ και στην Ολλανδία το Razr 2019 αναμένεται την ίδια περίοδο και με τιμή 1.600€.


Μια αρκετά χρήσιμη πληροφορία επίσης είναι και η έναρξη για τις προ-παραγγελίες για το Razr 2019 που για τις προαναφερόμενες χώρες και επιπλέον για Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο θα ανοίξουν κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο.


Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα τα πάει το Razr 2019 της Motorola, το οποίο βέβαια μην ξεχνάμε ότι εκτός της ελκυστικής του εμφάνισης και της αναδίπλωσης της οθόνης τύπου clamshell δεν έχει και πολλά περισσότερα να μας προσφέρει, αφού σε επίπεδο επεξεργαστή και κάμερας τα πράγματα κινούνται σε... ρηχά νερά, κάτι που στα 1.600€ που ζητάει η συσκευή ίσως δεν περάσει και τόσο απαρατήρητο.


Α.δ. & Α.δ.

#Motorola #Razr2019


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π