Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το triple cam του Galaxy A50 πέρασε από DxOMark και κρίθηκε απλά... αξιοπρεπές με 83 πόντους

Το Galaxy A50 της Samsung είναι μια από τις αρκετές (πλέον) midrange συσκευές με triple camera στο πίσω μέρος. Η συσκευή ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και κυκλοφορεί αρκετούς μήνες στην αγορά. Στην Ελλάδα το Galaxy A50 είναι διαθέσιμο με τιμή από 240€. Μπορεί να μην κοστίζει μια περιουσία, όμως πόσο καλή είναι η τριπλέτα και πόσο ανταγωνιστική είναι? Την απάντηση σε αυτό προσπάθησε να δώσει το γνωστό DxOMark, το οποίο έβαλε την συσκευή στα εργαστήριά του και αξιολόγησε τις επιδόσεις της κάμερας.


Η συνολική βαθμολογία του Galaxy A50 είναι 83 πόντοι, ένα νούμερο που μπορεί να μην εντυπωσιάζει αρκετά, όμως φέρνει την συσκευή σε λίγο καλύτερη θέση από παλιότερα flagships, ενώ για τα σημερινά δεδομένα κρίνεται απλά αξιοπρεπής.Για να κατανοήσετε καλύτερα το παραπάνω, σκεφτείτε ότι σε επίπεδο βαθμολογίας το Galaxy A50 "έπιασε" το LG G7 ThinQ, ενώ είναι λίγο πιο κάτω (1-2 βαθμούς) από συσκευές όπως το Nokia 8 Sirocco και το iPhone 7.


Στον τομέα της φωτογραφίας το Galaxy A50 τα πήγε πολύ καλά με αρκετά καλή απεικόνιση χρωμάτων, καλό dynamic range, καλό exposure και white balance. Εκεί που παρουσιάστηκαν τα πρώτα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα ήταν στην απεικόνιση των λεπτομερειών, στην ταχύτητα του focus σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού καθώς και στην απεικόνιση του πράσινου και του ροζ χρώματος.


Το video recording βαθμολογήθηκε ακόμα χαμηλότερα (79 πόντοι) εξαιτίας του προβληματικού autofocus, αλλά και την μέτριας απεικόνισης των λεπτομερειών. Καλύτερα όμως ήταν τα πράγματα στον τομέα της σταθεροποίησης αλλά και του noise reduction.


Samsung Galaxy A50

Τελικό συμπέρασμα λοιπόν για το Galaxy A50, σύμφωνα με το DxOMark, είναι ότι η κάμερά του είναι αξιοπρεπής για τα σημερινά δεδομένα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να έχει υψηλές απαιτήσεις.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyA50

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π