Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα Huawei Nova 2 και Nova 2 Plus επίσημα με dual camera και 20Mp selfie camera


Σήμερα, με κάθε επισημότητα, παρουσιάστηκαν από την Huawei τα ολοκαίνουρια Nova 2 και Nova 2 Plus. Και οι δυο συσκευές ανήκουν στην mid-range κατηγορία με σχεδιασμό που πλέον δεν χαρακτηρίζεται Honor-like, μιας και παραπέμπουν στην ακριβότερη P-series χάρη και στην dual camera που διαθέτουν.

Μιλώντας για την κάμερα να σας αναφέρουμε ότι το dual πακέτο διαθέτει αισθητήρες 12Mp + 8Mp με τον πρώτο να έχει διάφραγμα f/1.8, ενώ ο δεύτερος έχει βοηθητικό ρόλο τόσο στο οπτικό ζουμ όσο και στο portrait mode. Μπροστά όμως οι συσκευές κρύβουν ένα μικρό διαμάντι, αφού η selfie camera είναι 20Mp, όταν το κορυφαίο P10 έχει μόλις 8Mp.

Τόσο το Nova 2 όσο και το Nova 2 Plus διαθέτουν μεταλλική κατασκευή, το μεν Nova 2 έχει οθόνη 5'' το δε Nova 2 Plus 5.5'', αλλά και οι δυο οθόνες είναι LPTS LCDs, Full HD και με γυαλί 2.5D.

Επίσης μεταξύ των 2 μοντέλων υπάρχει διαφορά και στη μπαταρία τους. Στο Nova 2 είναι 2950mAh, ενώ στο Nova 2 Plus είναι 3340mAh. Ο επεξεργαστής και στις 2 συσκευές είναι ο Kirin 659.

Όσο αφορά το πακέτο ram/rom, τόσο το Nova 2 όσο και το Nova 2 Plus θα κυκλοφορήσουν σε 2 εκδόσεις: μια με 4/64GB και μια με 4/128GB. Κλείνοντας θα αναφερθούμε στις τιμές των συσκευών. Συγκεκριμένα το Nova 2 θα ξεκινάει από τα 325€, ενώ το Nova 2 Plus από τα 375€. Όσο για τις πωλήσεις αυτές θα ξεκινήσουν επίσημα από την 16η Ιουνίου.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π