Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Ulefone ετοιμάζει συσκευή με Infinity Display και 8GB ram


Όταν κάποιος καινοτομεί, κάποιοι άλλοι τον ακολουθούν ή και τον αντιγράφουν. Ενίοτε αυτό δεν είναι κακό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον κόσμο των smartphones. Για να γίνουμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένοι.

Τον όρο "Infinity Display" μας τον έμαθε η Samsung λίγο καιρό πριν, κατά την παρουσίαση των Galaxy S8 και S8+. Όπως ήταν φυσικό αυτό έδωσε την αρχική ιδέα και δειλά δειλά κάποιοι μπήκαν στην διαδικασία να προσφέρουν το ίδιο χαρακτηριστικό στους καταναλωτές μέσω των δικών τους συσκευών. Μια από αυτούς τους "μιμητές" και η Ulefone.


Η κινέζικη Ulefone φαίνεται ότι θέλησε να φτιάξει κάτι σαν S8 και σύμφωνα και με τις εικόνες που κυκλοφορούν και απεικονίζουν το υποτιθέμενο Ulefone F2, κατάφερε να φτιάξει έναν κλώνο S8. Και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το F2 θα έχει έκδοση με 8GB ram!.

Βλέπουμε λοιπόν την Infinity Display made by Ulefone με ανύπαρκτα bezels δεξιά και αριστερά της οθόνης, ενώ πάνω και κάτω είναι επίσης πολύ μικρά. Η οθόνη της συσκευής φημολογείται ότι θα είναι 5.7'' με αναλογία 18.5:9, αλλά με άγνωστη ακόμα ανάλυση. Επιπλέον το F2 θα διαθέτει και dual camera.

Και κάπου εδώ οι πληροφορίες τελειώνουν, οι φήμες σταματούν και όλοι εμείς μπαίνουμε σε mode υπομονής μέχρι νεωτέρας.

Α.δ.

#Ulefone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π