Αναζήτηση
  • SZ Team©

Παίρνοντας μια γεύση από το επερχόμενο all-screen Ulefone MIX


Για το Xiaomi Mi Mix τα έχουμε πει πολλές φορές. Ο σχεδιασμός του έγινε πρότυπο για πολλές (αν όχι για τις περισσότερες) εταιρείες smartphones. Άλλες τα πήγαν καλά άλλες όχι και τόσο. Τώρα ήρθε η σειρά της Ulefone να δοκιμάσει την τύχη της. Και η προσπάθειά της έχει ένα όνομα; Ulefone MIX. Από πρωτοτυπία στην ονομασία δεν φαίνεται να τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, για να δούμε και στα υπόλοιπα.

Η συσκευή πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα σχετικά σύντομα και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση μέσω teaser video που ανάρτησε η ίδια η εταιρεία στο Youtube.


Όπως θα διαπιστώσατε η Ulefone τόλμησε να συγκρίνει το επερχόμενο μοντέλο της με ιερά τέρατα του χώρου, όπως το iPhone 8 και iPhone 8 Plus, τα οποία θέλησε να χτυπήσει στο γνωστό αδύναμο σημείο τους, το screen-to-body ratio.


Το Ulefone MIX θα διαθέτει αναλογία 90.2%, νούμερο το οποίο αν τελικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι εντυπωσιακό. Η οθόνη της συσκευής θα είναι τεχνολογίας on-cell, κάτι το οποίο σημαίνει καλύτερη οπτική, καλύτερο contrast ratio, καλύτερα χρώματα και καλύτερη απόκριση.

Επιπλέον στο παραπάνω video γίνεται λόγος και για την μεγαλύτερη οθόνη που θα διαθέτει το Ulefone MIX έναντι των νέων iPhone 8 και 8 Plus.


Καλά όλα αυτά, αλλά σίγουρα ένα μαγαζί δεν είναι μόνο η βιτρίνα του, όσο εντυπωσιακή και αν είναι αυτή. Αναμένουμε λοιπόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο all-screen μοντέλο της Ulefone, ώστε να διαπιστώσουμε το δικαιολογημένο ή μη θράσος του Κινέζου.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π