Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Ulefone S8 Pro υποστηρίζει 3 κάρτες, διαθέτει dual camera και τιμή... χώμα


Το ότι στις μέρες μας ένα smartphone που σέβεται την υπόστασή του υποστηρίζει 2 κάρτες SIM είναι δεδομένο. Είναι τέτοιες οι συνθήκες που για πολλούς οι 2 κάρτες SIM είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο? Αναγκαστικά θα έπρεπε να θυσιάσουμε την μια θέση SIM για να τοποθετήσουμε μια microSD. Η Ulefone όμως αφουγκράστηκε τον καταναλωτή και έτσι βρήκε τη λύση: Ulefone S8 Pro.


Το Ulefone S8 Pro παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα, το οποίο εκτός από την υποστήριξη 3 καρτών, διαθέτει και dual camera. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Ulefone στις αρχές του 2017 είχε παρουσιάσει το Ulefone S8, οπότε η νέα έκδοση Pro ουσιαστικά είναι μια updated εκδοχή του.


Όπως και το απλό S8, το S8 Pro διαθέτει dual camera με αναβαθμισμένους αισθητήρες 13Mp + 5Mp. Σίγουρα αυτό αποτελεί μια σπουδαία αναβάθμιση αναλογιζόμενοι το κόστος απόκτησης της συσκευής. Μια συσκευή που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες με κάτι σαν bokeh effect, χαρακτηριστικό που συναντάμε σε αρκετά ακριβότερα μοντέλα. Μπροστά η κάμερα είναι στα 5Mp, αλλά την συντροφεύει και ένα LED flash.

Ο επεξεργαστής του Ulefone S8 Pro είναι ο 4-πύρηνος MediaTek MT6737, η ram είναι 2GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB. Η μπαταρία της συσκευής είναι 3000mAh, ενώ το S8 Pro διαθέτει και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος με ταχύτητα ξεκλειδώματος 0.18s!


Αν και μιλάμε για μια εντελώς budget συσκευή η ποιότητα κατασκευής της είναι αρκετά καλή με την χρήση πολύ ποιοτικών υλικών, μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί μπροστά 2.5D.

Η οθόνη της συσκευής είναι 5.3'' HD με super narrow 0.5mm wide bezels, κάτι εξίσου σημαντικό σε σχέση με την τιμή του S8 Pro.

Όσο για το βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής, το S8 Pro δέχεται 3 κάρτες ταυτόχρονα, 2 κάρτες SIM και μια microSD μέγιστης χωρητικότητας 128GB. Πολύ σημαντικό για εκείνους που θέλουν 2 αριθμούς αλλά και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε μια συσκευή, κάτι που μέχρι στιγμής δεν ήταν εφικτό (αν και υπάρχει πατέντα, αλλά με το ανάλογο ρίσκο).


Το Ulefone S8 Pro είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία μέσω του official site της εταιρείας και η τιμή του? Περίπου 70€. Τι παραπάνω να ζητήσει κάποιος σε αυτά τα λεφτά? Τίποτα λέμε εμείς.

Α.δ.

#Ulefone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π