Αναζήτηση
  • SZ Team©

UMIDIGI S: πλήρη χαρακτηριστικά + introduction video


Η Umidigi έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πλήρη χαρακτηριστικά του επόμενου mid-range killer, το Umidigi S. Η συσκευή διαθέτει premium design και αρκετά ενδιαφέρονα χαρακτηριστικά. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες:


Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το Umidigi S διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, μεταλλική κατασκευή και πάχος μόλις 7.98mm. Στην πίσω πλευρά υπάρχει dual camera με αισθητήρα 13Mp + 5Mp (Samsung S5K3L8) με dual LED flash και δυνατότητα εγγραφής 4K videos.

Προχωρώντας στο εσωτερικό της συσκευής εκεί θα συναντήσουμε τον MediaTek Helio P20 χρονισμένο στα 2.3GHz μαζί με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ένας συνδυασμός που μας προδιαθέτει για smooth εμπειρία, αλλά χωρίς να ανεβαίνει υπερβολικά το κόστος.


Η οθόνη του Umidigi S είναι 5.5'' Full HD Sharp IPS με 2.5D γυαλί και επίστρωση Gorilla Glass 4. Η μπαταρία είναι 4000mAh και "υπόσχεται" άνετη χρήση για 2 μέρες ή 18 μέρες σε standby mode.

Όσο για το λογισμικό της συσκευής αυτό είναι το UMI OS, το οποίο βασίζεται στο Android 7.0 Nougat και σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει στον χρήστη μια εμπειρία καλύτερη και από εκείνη του stock Android. Επιπλέον το λογισμικό της Umidigi προσφέρει τη δυνατότητα για πολλαπλούς λογαριασμούς χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό "παρατράγουδο" μεταξύ τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Umidigi S θα πάρει σύντομα το update για το Android 8.0.

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να απολαύσετε και ένα introduction video του Umidigi S.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για διαθεσιμότητα και τιμή, αλλά λογικά δεν θα αργήσουμε να τα μάθουμε δεδομένης της κίνησης της Umidigi να δημοσιοποιήσει τα πλήρη χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής.

Α.δ.

#UMIDIGI

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π