Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το UMIDIGI Z Pro με το Super Night Mode υπόσχεται super νυχτερινές λήψεις


Πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για το νέο UMIDIGI Z Pro, το πρώτο MediaTek powered smartphone με dual camera. Συγκεκριμένα πρόκειτα για μια high-end συσκευή με επεξεργαστή τον Helio X27, χρονισμένο στα 2.6GHz, με 4GB ram και μπαταρία 3780mAh καθώς και φουλ μεταλλικό σχεδιασμό.


Τα βασικά στοιχεία της κάμερας του UMIDIGI Z Pro είναι η λειτουργία Pure Black and White καθώς και το 3D Capture, καθώς και η δυνατότητα του χρήστη να κάνει refocusing σε μια φωτογραφία που έχει ήδη τραβήξει.

Σήμερα θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε στο παρακάτω video περισσότερα σχετικά με το Super Night Mode, το οποίο όπως καταλαβένετε και από το όνομα, αφορά τις νυχτερινές λήψεις.


Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι νυχτερινές λήψεις με το smartphone μας είναι μια πονεμένη ιστορία. Είναι ελάχιστες εκείνες οι συσκευές που ανταποκρίνονται καλά και το αποτέλεσμά τους μας ικανοποιεί στον τομέα αυτό. Συνήθως οι μικροί αισθητήρες αγωνίζονται να κρατήσουν τη σωστή έκθεση της σκηνής με αποτέλεσμα να παράγουν πολύ θόρυβο και το αποτέλεσμα να έρχεται σε "σύγκρουση" με το ISO.

Εδώ έρχεται το UMIDIGI Z Pro με την dual SONY IMX258 camera 13Mp και το νέο ISP διαθέσιμο με τον MediaTek Helio X27 που είναι σε θέση να μας δώσει φωτογραφίες με εξαιρετική ευκρίνεια. Αυτό συμβαίνει μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται "dual camera pixel-binning" κατά την οποία διπλασιάζεται ο φωτισμός της εικόνας, όταν αυτό χρειάζεται. Αυτο μας προσφέρει λοιπόν το Super Night Mode.


Η συσκευή προσφέρει επίσης ένα Quad-Led flash ώστε να φωτίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η σκηνή. Στην μπροστινή επιφάνεια της συσκευής θα συναντήσουμε την selfie camera με αισθητήρα SAMSUNG S5K3L8 και ανάλυση 13Mp, η οποία έχει συνδυαστεί με ένα LED Soft Light που θα "ρίξει" περισσότερο φώς στις selfie μας.


Η προ-πώληση του UMIDIGI Z Pro θα ξεκινήσει στις 9 Μαρτίου με τιμή 299$, αλλά όπως σας είχαμε πει και την προηγούμενη φορά, αν αφήσετε το email σας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (εδώ) θα πάρετε ένα κουπόνι εκπτωτικό αξίας 50$ για την απόκτηση της συγκεκριμένης συσκευής. Βιαστείτε όμως μιας και τα διαθέσιμα κουπόνια, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι περιορισμένα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π