Αναζήτηση
  • SZ Team©

MWC 2017: UMIDIGI Z Pro, το πρώτο MediaTek powered smartphone με dual camera


Είπαμε, το MWC συνεχίζεται και μάλιστα κρύβει ακόμα κάποιες εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν και η σημερινή παρουσίαση από την UMIDIGI του νέου της smartphone Ζ Pro. Πάμε να δούμε τι έχει να μας προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή.


Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές συσκεύες να διαθέτουν πλέον dual camera και μάλιστα όλες τους είχαν ένα κοινό (είχαν γιατί πλέον δεν έχουν...), τον επεξεργαστή με τον οποίο συνεργάζονταν και ο οποίος ήταν πάντα Qualcomm. Αυτό όμως πλέον δεν ισχύει και σύμφωνα με την Umidigi: "το Umidigi Z Pro είναι το πρώτο MediaTek powered smartphone με dual camera". Για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε δει ήδη κάποιες συσκευές με MediaTek, οι οποίες είχαν dual camera, αλλά η δευτερεύουσα κάμερα είχε ιδιαίτερα χαμηλή ανάλυση με αποτέλεσμα να μην προσφέρει ουσιαστικά τίποτα στην ποιότητα των φωτογραφιών και να αποτελεί απλά μια αισθητική πινελιά στην εκάστοτε συσκευή.


Στο UMIDIGI Z Pro τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, μιας και οι δύο αισθητήρες στην πλάτη της συσκευής είναι ανάλυσης 13Mp και μάλιστα είναι IMX258 της Sony, που προδιαθέτουν για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες. Ο ένας αισθητήρας είναι RGB, ενώ ο άλλος monochrome, όπως δηλαδή συμβαίνει και στις συσκευές της Huawei/Honor.


Με το συγκεκριμένο συνδυασμό αισθητήρων οι φωτογραφίες φαίνονται πιο φυσικές σε σύγκριση με εκείνες που έχουν δεχθεί επεξεργασία μέσω κάποιου φίλτρου (βλ. παραπάνω φωτο). Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το είδος των φωτογραφιών που μπορεί να τραβήξει κάποιος με το UMIDIGI Z Pro.


Και αν τα παραπάνω σας έχουν "ψήσει" μπορείτε να αποκτήσετε τη συγκεκριμένη συσκευή με έκπτωση 50$ αν απλά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της UMIDIGI (εδώ) και αφήσετε το email σας. Θα λάβετε έναν κωδικό έκπτωσης στις 9 Μαρτίου, αλλά βιαστείτε μιας και τα διαθέσιμα τεμάχια είναι περιορισμένα.

Α.δ.

#UMIDIGI

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π