Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Umidigi Z2 Pro με ceramic πλάτη και αναβαθμισμένη κάμερα


Το Umidigi Z2 είναι μια αρκετά καλή συσκευή με συμπαθητικά χαρακτηριστικά. Όμως η νέα έκδοση, η οποία βρίσκεται προ των πυλών είναι το Umidigi Z2 Pro. Η έκδοση Pro είναι αρκετά luxurious με κεραμική πλάτη και μεταλλικό πλαίσιο. Επιπλέον οι φωτογραφικές επιδόσεις της Pro έκδοσης είναι σαφώς καλύτερες από την basic έκδοση λόγω των αναβαθμισμένων αισθητήρων που φοράει και φτάνει σε επίπεδα... flagship (έτσι τουλάχιστον λένε εκεί στην Umidigi).


Η πλάτη της συσκευής δεν είναι απλά κεραμική. Είναι ένας νέος τύπος υλικού με την ονομασία microcrystal zirconium oxide ceramic (όλο αυτό...). Η όλη διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει αρκετά στάδια και γενικότερα είναι περίπλοκη για να σας την περιγράψουμε, κρατάμε όμως το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο φαίνεται (στις εικόνες τουλάχιστον) υπέροχο. Το συγκεκριμένο υλικό επιτρέπει μεγάλη διαπερατότητα με αποτέλεσμα το Umidigi Z2 Pro να υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση 15W Qi, ενώ διακρίνεται και για την υψηλή ανθεκτικότητά του σε γρατζουνιές και κακουχίες γενικότερα.


Πάμε τώρα και στην αναβαθμισμένη dual camera της συσκευής. Οι αισθητήρες είναι 16Mp + 8Mp (S5K2P7) με 1.12μm pixels και optical format 1/1.28'' που θεωρητικά σημαίνει πολύ καλές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το συγκεκριμένο dual camera setup έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στα Oppo R15, LG V20 και Nokia 7. Μπροστά βρίσκεται μονός αισθητήρας της Sony (IMX371) ανάλυσης 16Mp, ο ίδιος που χρησιμοποιήθηκε και στο OnePlus 5T. Άρα είναι λογικό μετά από όλα αυτά να έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τις κάμερες του Umidigi Z2 Pro.

Για την διαθεσιμότητα της συσκευής δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες, όπως και για την τιμή. Πάντως το απλό Umidigi Z2 κοστίζει αυτή τη στιγμή 250$ περίπου, οπότε η Pro έκδοση αναμένεται ελαφρώς πιο ακριβή.

Α.δ.

#UMIDIGI

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π