Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Ulefone Power 3 Max με μπαταρία - θηρίο 13000mAh


Καλές και όμορφες οι μεγάλες οθόνες, καλά και χρήσιμα όλα αυτά τα νέα features που περιλαμβάνουν τα smartphones, αλλά όλα αυτά είναι αρκετά ενεργοβόρα και κυριολεκτικά στραγγίζουν τις μπαταρίες των συσκευών. Και προφανώς η λύση θα ήταν μεγαλύτερες μπαταρίες, αλλά από την άλλη καμία εταιρεία δεν είναι σε θέση να "θυσιάσει" το design. Η Ulefone όμως φαίνεται να μην μασάει.

Η Ulefone μας έχει δείξει στο παρελθόν ότι στρέφεται κυρίως στην παραγωγή συσκευών με μεγάλες μπαταρίες. Το τελευταίο της δημιούργημα ήταν το Ulefone Power 3 με μπαταρία 6080mAh και για το οποίο τα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά. Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία δεν σταματάει εκεί και ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Και πώς θα γίνει αυτό? Με το Ulefone Power 3 Max.


Εδώ είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που το όνομα της συσκευής χαρακτηρίζει ακριβώς αυτό που προσφέρει. Και το Max στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει μπαταρία 13000mAh! Η συσκευή είναι στο στάδιο των τελικών δοκιμών και σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα. Και δικαίως η συσκευή θα φέρει τον τίτλο του smartphone με την μεγαλύτερη μπαταρία και φυσιολογικά και με την μεγαλύτερη αυτονομία της αγοράς.


Προς το παρών δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την συσκευή, αλλά για εκείνους που είναι βιαστικοί μπορούν να στραφούν στο Ulefone Power 3, το οποίο όπως προαναφέραμε, διαθέτει μπαταρία 6080mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 5V/3A, επεξεργαστή Helio P23 συνδυασμένο με 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, οθόνη 6'' με αναλογία 18:9, αναγνώριση προσώπου, 4 κάμερες και Android Oreo 8.1 σε τιμή 192€ από το γνωστό και αξιόπιστο Gearbest.com.

Α.δ.

#Ulefone #UlefonePower3Max

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π