Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Vernee X με πολλές κάμερες και τον πανίσχυρο Helio P23


Η επίσημη ανακοίνωση του Vernee X φαίνεται ότι δεν απέχει και πολύ. Σε αυτό συντελεί το γεγονός ότι η εταιρεία επέλεξε να γνωστοποιήσει επίσημα τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης συσκευής. Επιπλέον κυκλοφόρησε και 3D video με το Vernee X, οπότε η εικόνα είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.


Το Vernee X θα διαθέτει οθόνη 6'' με ανάλυση FHD+ (2160 X 1080), αναλογία 18:9 και screen-to-body ratio 83.8%. Η συσκευή θα είναι μια από τις πρώτες παγκοσμίως που θα κυκλοφορήσουν με τον πανίσχυρο Helio P23 σε συνδυασμό με κάρτα γραφικών Mali-G71MP2 και υποστήριξη 4G VoLTE/ViLTE. Επιπλέον η συσκευή θα διαθέτει 6GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο.


Πάμε τώρα και στις κάμερες του Vernee X, οι οποίες είναι... πολλές. Μπροστά θα υπάρχει dual camera με αισθητήρες 13Mp +5Mp με συνοδεία flash, ενώ πίσω θα υπάρχει επίσης dual camera με αισθητήρες 16Mp + 5Mp με f/2.0 και PDAF. Η συσκευή θα διαθέτει επίσης το τελευταίο trend της εποχής, Face ID recognition, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει είναι η μπαταρία με την οποία είναι εξοπλισμένο το Vernee X και η οποία είναι 6200mAh, αρκετά μεγαλύτερη από οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.


Αυτα προς το παρόν για μια συσκευή που, στα χαρτιά τουλάχιστον, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή της αλλά και την τιμή της που λογικά θα είναι αρκετά vfm.


Α.δ.

#Vernee

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π