Αναζήτηση
  • SZ Team©

Vertu Constellation: όταν η πολυτέλεια και τα δυνατά χαρακτηριστικά πάνε μαζί


Η Vertu παρουσίασε ένα πολυτελές smartphone με ονομασία Constellation. Η συσκευή αν και πολυτελής διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά που συνήθως δε συναντάμε σε αυτή την κατηγορία κινητών.

Το νέο Vertu Constellation διαθέτει οθόνη 5.5'' QHD AMOLED, η κύρια κάμερα είναι ανάλυσης 12Mp με δυνατότητα εγγραφής 4K video, ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 820, ενώ η ram είναι 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος 128GB με δυνατότητα επέκτασης.


Η συσκευή διαθέτει επίσης NFC, θύρα USB Type-C, μπαταρία 3220mAh, αλλά δυστυχώς η συσκευή out of the box τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν και πότε το Constellation θα πάρει αναβάθμιση σε Android Nougat.

Η Ventu λέει πως η οθόνη της συσκευής προστατεύεται από sapphire crystal 140 καρατίων, 6ης γενιάς. Η συσκευή διαθέτει επίσης στερεοφωνικά ηχεία με εξαιρετική ακουστική απόδοση λόγω Dolby Digital Plus, με το οποίο επιτυγχάνεται επεξεργασία ήχου virtual surround. Η κατασκευή της συσκευής γίνεται χειροποίητα στην Αγγλία και το δέρμα που χρησιμοποιείται προέρχεται από ένα ειδικό, οικογενειακό βυρσοδεψείο στην Ιταλία.

Αγοράζοντας κάποιος το νέο Vertu Constellation έχει πρόσβαση σε μια υπηρεσία που λειτουργεί 24/7, κάτι σαν εξυπηρέτηση κοινού, ενώ επίσης η συσκευή μας δίνει πρόσβαση στο iPass, το μεγαλύτερο δίκτυο Wi-Fi του κόσμου.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη κάπου μέσα στο Φεβρουάριο και η τιμή της, αν και άγνωστη ακόμα, δεν θα έχει σε καμία περίπτωση λιγότερα από 4 ψηφία.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π