Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Vivo θα παρουσιάσει το APEX 2019 στις 24 Ιανουαρίου


Έχει γίνει κοινά αποδεκτό ότι το CES 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα στο Las Vegas των ΗΠΑ ήταν αρκετά "χλιαρό" από την πλευρά που μας ενδιαφέρει, εκείνη των smartphones. Τα μεγάλα brands του χώρου δεν μας έδειξαν κάτι καινούριο, οπότε όλο το βάρος αναμένεται να πέσει στο MWC 2019, το οποίο θα γίνει 25 - 28 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

Βέβαια μέχρι θα υπάρξουν στιγμές που το ενδιαφέρον θα πιάσει "κόκκινο", αφού θα υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις συσκευών. Μια από τις εταιρείες που θα φροντίσουν για αυτό είναι και η Vivo, η οποία σήμερα ανάρτησε poster-image στο Weibo που αφορά στην ανακοίνωση του Vivo APEX 2019 και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου.


Όλοι θυμόμαστε πέρυσι το concept-phone Vivo APEX, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο MWC 2018. Η συσκευή διέθετε έναν εντελώς bezel-less σχεδιασμό, pop-up camera και under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που κάλυπτε σχεδόν την μισή επιφάνεια της οθόνης. Στην συνέχεια του 2018 είδαμε μια επίσημη έκδοσή του, το Vivo NEX, το οποίο διέθετε αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε λοιπόν με αρκετή αγωνία το APEX 2019, καθώς η Vivo μας έχει συνηθίσει σε αρκετές και ευχάριστες... εκπλήξεις.

Α.δ.

#Vivo #VivoAPEX2019

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π