Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Vivo NEX 2 με 2 οθόνες και triple camera system


Η αρχή έγινε από την Vivo με το εντυπωσιακό NEX S με periscope camera. Στην συνέχεια ήρθε το Oppo Find X, όπου όλες του οι κάμερες ήταν μέσα σε ένα pop-up slider μηχανισμό. Και την καινοτόμα τριάδα συμπλήρωσε το Nubia X της ZTE, το οποίο ήταν απαλλαγμένο από κάθε είδους slider, αφού διέθετε μια 2η οθόνη στο πίσω μέρος, η οποία εξυπηρετούσε μεταξύ άλλων και στην λήψη selfies χωρίς την αναγκαιότητα ύπαρξης selfie camera.

Και τώρα μέσω Weibo, εμφανίστηκαν οι πρώτες εικόνες από τον διάδοχο του NEX, το NEX 2. Αν αυτό που κοιτάζουμε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε μιλάμε για την πρώτη συσκευή με την μπροστινή επιφάνεια καλυμμένη εξολοκλήρου από οθόνη και μόνο. Ούτε notch, ούτε bezels. Και φυσικά όλα αυτά από την μια πλευρά γιατί από την άλλη υπάρχει μια ακόμα οθόνη που στο πάνω μέρος διαθέτει triple camera setup.

Η όλα λογική του NEX 2 θυμίζει αρκετά Nubia X, αφού και εδώ θα υπάρχει ένα και μόνο σύστημα αισθητήρων. Με την χρήση της πίσω οθόνης ο χρήστης θα μπορεί εύκολα να τραβήξει τις selfie λήψεις του.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του NEX 2, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 845 συνδυασμένο με 8GB ram. Για την οθόνη δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το πρώτο NEX, οπότε θα έχουμε οθόνη 6.59'' AMOLED, ενώ η 2η οθόνη θα έχει αναλογία 16:9, αφού θα πρέπει να; υπάρχει χώρος για τους 3 αισθητήρες, αλλά και το logo της Vivo στο κάτω μέρος

Ωραία πράγματα ετοιμάζει η Vivo. Μένει μόνο να τα δούμε και σε... real life καταστάσεις.


Α.δ.

#Vivo #VivoNEXS #ZTENubiaX #OppoFindX

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π