Αναζήτηση
  • SZ Team©

Official teaser του Vivo NEX 2 επιβεβαιώνει triple cam - dual screen


Νωρίτερα μέσα στο χρόνο η Vivo μας παρουσίασε το πρώτο smartphone με periscope camera, το Vivo NEX S. Μια καινοτομία που εξυπηρετεί τόσο στην μη ύπαρξη notch στην οθόνη, όσο και στην δυνατότητα bezel-less οθονών. Από κει και πέρα η κατάσταση με τις οθόνες δείχνει να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και τώρα Samsung και Huawei είναι στο finish-line για να ανακοινώσουν νέα smartphones με pinhole στην οθόνη για την selfie camera.


Και όσο Huawei και Samsung κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα προλάβει να ανακοινώσει πρώτος την δική του συσκευή η Vivo φαίνεται να ετοιμάζει συσκευή με μια διαφορετική φιλοσοφία προκειμένου να εξαλειφθεί παντελώς το notch. Η νέα αυτή πρόταση είναι το Vivo NEX 2, του οποίου τις πρώτες εικόνες είδαμε την προηγούμενη βδομάδα.

Και τώρα έρχεται μια νέα ανάρτηση μέσω Weibo που αφορά official teaser της συσκευής και επιβεβαιώνει τα όσα είχαμε δει και γράψει μέχρι στιγμής για το NEX 2. Μάλιστα η ανάρτηση συνοδεύεται και από το tag: "evolution start...NEX. to become more powerful!"


Η παραπάνω εικόνα λοιπόν επιβεβαιώνει τον εντελώς bezel-less σχεδιασμό της συσκευής με οθόνη που αντί για notch ή pinhole ή κάποιο άλλο είδος μηχανισμού, δεν υπάρχει selfie camera και όλες οι... φωτογραφικές δουλείες θα γίνονται μέσω του συστήματος που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του NEX 2.


Εκεί, στο πίσω μέρος, θα υπάρχει μια 2η οθόνη με την κλασική αναλογία 16:9 και με αρκετά έντονα bezels, αφού στο κάτω μέρος υπάρχει το logo της Vivo και στο πάνω υπάρχει το triple camera setup μαζί με το LED flash καθώς και το περίφημο LUNA ring με RGB φωτισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για το NEX 2 και το εσωτερικό αυτού δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά μην φανταστείτε ότι απέχουμε και πολύ από τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Α.δ.

#Vivo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π