Αναζήτηση
  • SZ Team©

Vivo NEX A: επίσημα με S710, οθόνη sAMOLED και χωρίς UD fingerprint


Σπουδαία μέρα για την Vivo η σημερινή, καθώς το μενού περιλάμβανε την ανακοίνωση του εντυπωσιακού Vivo NEX S, μιας συσκευής με... καντάρια τεχνολογίας πάνω της, αλλά και την ανακοίνωση του σαφώς πιο προσιτού Vivo NEX A.

Το NEX A δικαιολογεί την χαμηλότερη τιμή του λόγω του Snapdragon 710, έναντι του S845 του NEX S, αλλά και του παραδοσιακού σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος έναντι του under-display σαρωτή που συναντήσαμε στο NEX S.


Φυσικά τα προαναφερόμενα είναι οι πιο βασικές διαφορές μεταξύ NEX A και NEX S, αλλά φυσικά υπάρχουν και άλλες. Το NEX A έχει 6GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς όμως την δυνατότητα χρήσης microSD κάρτας. Αλλά κάπου εδώ αφήνουμε τις διαφορές στην άκρη, αφού το NEX A φοράει την ίδια οθόνη 6.59'' Super AMOLED FullView με ανάλυση FHD+ με αυτή του NEX S (και πάλι το screen-to-body ratio είναι 91.24%), όπως επίσης φοράει και την ίδια 4000mAh μπαταρία με το NEX S.

Και στον τομέα της κάμερας οι ομοιότητες του NEX A με το NEX S συνεχίζονται, αφού και εδώ υπάρχει dual camera setup με αισθητήρες 12Mp (f/1.8 - DualPixel AF - EIS - OIS) + 5Mp (f/2.4). Για εκείνους που τρελλαίνονται για selfies και εδώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Elevating Front camera των 8Mp (f/2.0).


Το Vivo NEX A τρέχει Android Oreo 8.1 μέσω του FunTouch OS 4.0, διαθέτει θύρα USB-C, θύρα για ακουστικά 3.5mm, τεχνολογία ταχείας φόρτισης 22.5W, υποστήριξη dualSIM, αλλά και μονό ηχείο.


Φυσικά ένα smartphone αυτού του επιπέδου και εν έτη 2018 δεν θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του χωρίς AI δυνατότητες. Έτσι και το NEX A είναι φουλ από AI τεχνολογία κυρίως στον τομέα της φωτογραφίας με AI HDR, AI filters και AI Photo Composition.

Αλλά τα AI χαρακτηριστικά της συσκευής δεν σταματάνε εδώ, αφού και στο NEX A θα συναντήσουμε την ψηφιακή βοηθό της Vivo, Jovi με ανανεωμένες φωνητικές εντολές και ξεχωριστό κουμπί ενεργοποίησης.


Το Vivo NEX A θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Κίνας από 23 Ιουνίου σε αποχρώσεις black και red και σε τιμή 608$. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η black απόχρωση εμφανίζει διάφορα RGB colors ανάλογα με το τρόπο που διαχέεται το φως πάνω στην πλάτη της συσκευής, κάτι που η Vivo ονομάζει Holographic Diffraction Dynamic Color Illusion Technology, όλο αυτό...

Α.δ.

#Vivo #VivoNEXA #Snapdragon710

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π