Αναζήτηση
  • SZ Team©

Είναι επίσημο: το Vivo NEX Dual Display Edition (NEX 2) ανακοινώνεται στις 11 Δεκεμβρίου


Το Vivo NEX 2 το περιμένουμε πως και πως, αφού πρόκειται για ένα smartphone που καλύπτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις προκειμένου να ασχοληθεί όλος ο κόσμος μαζί του. Μέχρι στιγμής έχουμε δει και μάθει σχεδόν τα πάντα σχετικά με το επερχόμενο flagship της Vivo με τις 2 οθόνες. Ήρθε όμως η στιγμή να μάθουμε και επίσημα την ημερομηνία ανακοίνωσης, η οποία (όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει) θα είναι η 11η Δεκεμβρίου.


Η επισημοποίηση του event έγινε μέσω των official invites που άρχισαν να αποστέλλονται από την Vivo. Όμως το νέο δεν αφορά μόνο τα αποκαλυπτήρια, αλλά και το επίσημο όνομα της συσκευής, την οποία μέχρι και σήμερα αποκαλούσαμε ως NEX 2, αλλά τελικά είναι NEX Dual Display Edition (τουλάχιστον έτσι αναφέρεται στο προσκλητήριο).

Το NEX 2 λοιπόν (ή NEX Dual Display Edition) αναμένεται με 10GB ram και επεξεργαστή Snapdragon 845. Η συσκευή θα τρέχει out of the box Android 9 Pie, ενώ ο ένας εκ των 3 αισθητήρων θα έχει διάφραγμα f/1.3, κάτι που θα δούμε πρώτη φορά σε κάμερα smartphone.

Η οθόνη της συσκευής θα είναι 6.59'' με sound casting τεχνολογία, ενώ η πίσω οθόνη θα είναι 5.5''. Η εναλλαγή μεταξύ των 2 οθονών θα μπορεί να γίνεται μέσω 3 finger-gesture.

Α.δ.

#Vivo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π