Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Vivo V15 έρχεται ελαφρώς υποβαθμισμένο στις 25 Φεβρουαρίου

Η Vivo ανακοίνωσε το V15 Pro πριν 2 μέρες, αλλά φαίνεται ότι έχει μια ακόμα pop-up πρόταση. Μιλάμε για το Vivo V15, το οποίο όπως καταλαβαίνετε με την απουσία του "Pro" από την ονομασία, πρόκειται για μια συσκευή με ελαφρώς πιο υποβαθμισμένα χαρακτηριστικά από την κορυφαία έκδοση, αλλά και πάλι με pop-up selfie camera.


Vivo V15 Pro

Η συσκευή θα ανακοινωθεί στην Ινδία στις 25 Φεβρουαρίου και αρκετά από τα χαρακτηριστικά της είναι ήδη γνωστά. Το V15 θα διαθέτει οθόνη 6.39'' LCD (sAMOLED η Pro έκδοση), ενώ μια σημαντική υποβάθμιση είναι και ο επεξεργαστής, αφού στην περίπτωση του V15 θα είναι ο Helio P70 της MediaTek, ο οποίος θα συνδυάζεται με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία όμως είναι ίδια και στις 2 εκδόσεις, δηλαδή 3700mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης Dual Engine.


Η pop-up selfie camera του V15 είναι ακριβώς ή ίδια με αυτή που έχει η Pro έκδοση, δηλαδή 32Mp. Στο πίσω μέρος όμως του V15 υπάρχει διαφορά. Και πάλι triple-camera setup, αλλά αυτή φορά ο βασικός αισθητήρας είναι 24Mp, αντί για 48Mp που έχει το Pro. Οι υπόλοιποι 2 αισθητήρες μάλλον παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς του Pro.


Σε 3 μέρες από σήμερα θα μάθουμε τα πάντα σχετικά με το V15 και κυρίως τιμή και διαθεσιμότητα, αν και για το πρώτο οι πληροφορίες το θέλουν να κυμαίνεται κάπου μεταξύ 300$ - 350$.


Α.δ.

#Vivo #VivoV15

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π