Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Vivo V15 Pro με pop-up selfie camera 32Mp και 8GB ram

Το Vivo V15 Pro ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα. Μερικά από τα highlight χαρακτηριστικά του η pop-up selfie camera και ο in-display σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον η οθόνη της συσκευής είναι Ultra FullView sAMOLED, ενώ σε επίπεδο καμερών το Vivo V15 Pro είναι καλύτερο από το NEX S. Πάμε να το γνωρίσουμε αναλυτικά:


Vivo V15 Pro

Ο pop-up μηχανισμός κρύβει μέσα του αισθητήρα 32Mp (το NEX S είχε μόλις 8Mp). Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει triple-camera setup με βασικό αισθητήρα 48Mp με 0.8μm pixels, διάφραγμα f/1.8 και με Super Night Mode, μια λειτουργία με την οποία γίνεται λήψη πολλών φωτογραφιών με διαφορετικό βαθμό έκθεσης και οι οποίες συμπυκνώνονται σε μια τελική λήψη βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.Ο 2ος αισθητήρας είναι ultra-wide angle με πεδίο λήψης 120°, ενώ υπάρχει και ο 3ος αισθητήρας για την αποτύπωση βάθους πεδίου (depth sensor), ανάλυσης 5Mp και ο οποίος εξυπηρετεί σε λειτουργίες όπως το AI Body shaping.


Η οθόνη του Vivo V15 Pro είναι 6.39'' Super AMOLED με αναλογία που φτάνει το 91.64% και σε αυτό συντελούν και τα πολύ μικρά bezels, αλλά και ο FullView τύπος της οθόνης, αφού η pop-up selfie camera απελευθέρωσε χώρο. Η οθόνη καλύπτει πλήρως το DCI-P3 color gamut και διαθέτει και λειτουργία Always On.


Στο εσωτερικό του Vivo V15 Pro υπάρχει ο Snapdragon 675 που συνδυάζεται με 6GB/8GB και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή τρέχει Android 9 μέσω του FunTouch OS 9, ενώ υπάρχει και λειτουργία Game Mode 5.0 που δίνει προτεραιότητα στις επιδόσεις της συσκευής κατά την διάρκεια ενός του gaming.Το Vivo V15 Pro διαθέτει μπαταρία 3700mAh με "Dual Engine" ταχεία φόρτιση. Με την τεχνολογία αυτή επιτυγχάνεται φόρτιση 0% - 24% σε μόλις 15 λεπτά μέσω θύρας USB-C, ενώ υπάρχει και θύρα για ακουστικά 3.5mm.


Το Smart button της συσκευής μοιράζονται τα Google Assistant και Jovi. Με ένα πάτημα ενεργοποιείται η ψηφιακή βοηθός, ενώ με 2 πατήματα ενεργοποιείται το Jovi Image Recognizer. Το back panel της συσκευής διαθέτει ένα Spectrum Ripple Design και είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις: Topaz Blue και Coral Red. Η τιμή εκκίνησης για το Vivo V15 Pro για την βασική έκδοση 6/128GB θα είναι τα 360€, ενώ οι πωλήσεις ξεκινούν επίσημα στις 6 Μαρτίου, αν και από σήμερα η συσκευή είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες.


Α.δ.

#Vivo #VivoV15Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π