Αναζήτηση
  • SZ Team©

Vivo V17 Pro: επίσημα με SD675, οθόνη 6.44'' AMOLED και dual pop-up cam

Σήμερα η Vivo ανακοίνωσε μια νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή. Πρόκειται για το V17 Pro, το οποίο ανήκει στην upper mid-range κατηγορία που σημαίνει αρκετά δυνατό smartphone σε αρκετά φιλική... τιμή.


Vivo V17 Pro

Το Vivo V17 Pro διαθέτει οθόνη 6.44'' FHD+ SuperAMOLED με αναλογία 20:9 και την οποία η Vivo ονομάζει: Ultra FullView Display. Διαθέτει under-screen σαρωτή και καθόλου notch, αφού η dual-selfie camera αναδύεται μέσω ενός pop-up μηχανισμού στο πάνω μέρος. Οι 2 αισθητήρες είναι 32Mp (βασικός) + 8Mp (ultra-wide 105°). Ο pop-up μηχανισμός διαθέτει επιπλέον flash, το οποίο η Vivo ονομάζει Selfie Softlight, αλλά και ένα επιπλέον ακουστικό. Μια λειτουργία που θα κάνει τις selfie λήψεις ακόμα καλύτερες είναι το Night Selfie με πολλαπλές λήψεις σε σκοτεινές συνθήκες προκειμένου να τραβηχτεί η τέλεια selfie.Το πίσω μέρος του V17 Pro είναι γεμάτο με... αισθητήρες, 4 για την ακρίβεια. Ξεκινάμε με τον βασικό που είναι Sony IM582 48Mp, συνεχίζουμε με τον telephoto 13Mp (2x zoom), έχουμε έναν ακόμα ultra-wide 8Mp και κλείνουμε με έναν 2Mp depth sensor. Ο 8Mp αισθητήρας μπορεί επίσης να τραβήξει macro λήψεις σε απόσταση μέχρι και 2.5cm από το αντικείμενο.Στο εσωτερικό του V17 Pro υπάρχει ο Snapdragon 675 συνδυασμένος με 8GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή τρέχει Funtouch OS 9.1 βασισμένο στο Android Pie και διαθέτει λειτουργίες όπως το Multi-Turbo και το Game Mode.


Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε 2 αποχρώσεις: Crystal Black και Crystal Sky και διαθέτει μπαταρία 4100mAh με Dual-Engine Fast Charging στα 18W.Σίγουρα το Vivo V17 Pro είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση και με τιμή που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα: 380€ μόλις. Η διαθεσιμότητα ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου για την Ινδία και αργότερα θα συνεχίσει και σε άλλες χώρες.


Α.δ.

#Vivo #V17Pro


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π