Αναζήτηση
  • SZ Team©

Vivo V7+: επίσημο με 24Mp selfie camera και Snapdragon 450


Όπως είχατε ενημερωθεί από το smartphonerz.gr έτσι και έγινε. Σήμερα η Vivo παρουσίασε μια low-budget συσκευή με οθόνη Full Display και ratio 18:9. Αναφερόμαστε στο Vivo V7+, το οποίο μεταξύ άλλων διαθέτει selfie camera 24Mp, υποστηρίζει dual SIM και δέχεται και κάρτα microSD.


Η οθόνη του Vivo V7+ είναι 5.99'' HD IPS και πλευρικά δεν διαθέτει bezels, εξού και το Full Display. Ο επεξεργαστής της συσκευής είναι ο 8-πύρηνος Snapdragon 450, χρονισμένος στα 1.8GHz, ενώ τη δουλειά στα γραφικά αναλαμβάνει ο Adreno 506 σε συνδυασμό με τα 4GB ram.

Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι 64GB, αλλά υποστηρίζει επέκταση μέσω microSD. Η μπαταρία του V7+ είναι 3225mAh.

Οι κάμερες του Vivo V7+ είναι ένα από τα δυνατά σημεία της συσκευής. Στο πίσω μέρος συναντάμε αισθητήρα 16Mp με ultra HD mode, το οποίο ουσιαστικά παίρνει 4 λήψεις και τις ενώνει σε μια ανάλυσης 64Mp. Από μπροστά οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τον αισθητήρα των 24Mp, ο οποίος συνοδεύεται από flash - Moonlight glow, υποστηρίζει Face Beauty 7.0, αλλά και το διαδεδομένο blur effect, το οποίο εφαρμόζεται στο backround των φωτογραφιών.


Το Vivo V7+ θα είναι αρχικά διαθέσιμο αποκλειστικά από το Amazon India σε τιμή προπώλησης 286$ περίπου και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Η χρωματική απόχρωση αρχικά θα είναι μόνο το Matte Black.

Α.δ.

#Vivo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π