Αναζήτηση
  • SZ Team©

Vivo X20 King of Glory Edition διαθέσιμο από τις 8 Δεκεμβρίου


Πίσω στο Σεπτέμβρη που μας πέρασε η BBK Electronics ανακοίνωνε το King of Glory Edition του Oppo R11. Τώρα το "αδερφάκι - brand" Vivo, ανακοίνωσε το δικό του King of Glory Edtition του Vivo X20. Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη από την εταιρεία, όπως και η ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων της συγκεκριμένης έκδοσης, που είναι η 8η Δεκεμβρίου.


Σύμφωνα και με το official poster που κυκλοφόρησε, η τιμή της special έκδοσης θα είναι 3.498CNY (529$), ενώ το desing θα είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό. Συγκεκριμένα στο πανω μέρος διακρίνεται V-shape design, το οποίο περικλυέι το dual camera setup, αλλά και το fingerprint, το οποίο και αυτό είναι βαμμένο σε έντονο κόκκινο χρώμα. Ακριβώς από κάτω και σε περίοπτη θέση διακρίνουμε το King of Glory logo. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε μια επετειακή συσκευασία


Όσο για τα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν διαφέρουν από αυτά της κανονικής έκδοσης, δηλαδή επεξεργαστής Snapdragon 660, 6GB ram, 64GB αποθηκευτικός χώρος, οθόνη 6.01'' με αναλογία 18:9, dual camera με 2 αισθητήρες των 12Mp. Επίσης η συσκευή υποστηρίζει Facial Recognition και διαθέτει μπαταρία 3250mAh.

Α.δ.

#Vivo #VivoX20 #Snapdragon660

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π