Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Vivo X20 Plus UD θα είναι η πρώτη συσκευή με under-display fingeprint sensor


Το έχουμε ξαναπεί: το highlight για το 2018 θα είναι η τεχνολογία under-display fingerprint. Μια τεχνολογία για την οποία έχουμε ακούσει τόσα πολλά τον τελευταίο 1μιση χρόνο, αλλά δεν έχουμε δει τίποτα απολύτως. Μέσα στις γιορτές είχαμε γράψει σχετικά με την επερχόμενη συσκευή της Vivo, το Xplay 7, το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη τεχνολογία. Τώρα όμως οι φήμες γύρω από την Vivo φουντώνουν, αφού μόλις χτες μια μυστηριώδης συσκευή με ονομασία: Vivo X20 Plus UD, πέρασε την διαδικασία πιστοποίησης μέσω TENAA.


Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η κορυφαία συσκευή της εταιρείας είναι το Vivo X20, οπότε η νέα συσκευή με το χαρακτηριστικό "UD" μας προβληματίζει. Τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα 2 γράμματα? Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν Up Date, κάποιοι άλλοι Underwater Defense. Λογικά ακούγονται, αλλά σε αυτό το σημείο θυμώμαστε τις δηλώσεις από στελέχη της εταιρείας που ανέφεραν ότι ετοιμάζουν συσκευή με τεχνολογία under-display fingerprint. Και κάπου εδώ λύνεται η απορία για το "UD" (Under Display).


Επιπλέον, αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, η εταιρεία Synaptics ανακοίνωσε ότι ο πρώτος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένος κάτω από το γυαλί θα κυκλοφορήσει μέσω smartphone που θα ανακοινωθεί μέσα στο CES 2018. Και μάλιστα η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας σε οθόνη OLED.


Όλα λοιπόν συγκλίνουν στο γεγονός ότι το Vivo X20 Plus UD θα είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως με το χαρακτηριστικό του under-display fingerprint. Φυσικά δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο, αλλά δεν απέχουμε και πολύ. Προς ενημέρωση το πιο "απλό" Vivo X20 Plus διαθέτει οθόνη 6.43'' full-screen, Snapdragon 660, dual camera system με αισθητήρες 12Mp +12Mp και πολλά ακόμα όμορφα καλούδια.

Α.δ.

#Vivo #CES2018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π