Αναζήτηση
  • SZ Team©

Παρουσιάστηκαν επίσημα τα Vivo X9s και X9s Plus με dual selfie cameras


Οι Κινέζοι αυτή τη φορά ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους και έτσι χτες αργά το βράδυ, η Vivo παρουσίασε με κάθε επισημότητα 2 νέες συσκευές: το X9s και το X9s Plus. Οι συσκευές έχουν αρκετές ομοιότητες και διαφέρουν κυρίως στο μέγεθος.


Ξεκινάμε με το Vivo X9s, το οποίο χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 652, διαθέτει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς όμως τη δυνατότητα αύξησής του μέσω microSD. Η οθόνη είναι 5.5'' Full HD AMOLED, ενώ η συσκευή θα τρέχει το Android 7.1.1. Nougat μέσω του FunTouch OS 3.0.

Το X9s διαθέτει dual selfie camera με αισθητήρες 20Mp + 5Mp με διάφραγμα f/2.0 και οι δύο, ενώ υπάρχει και flash ώστε οι selfie`s να βγαίνουν πιο καθαρές από ποτέ. Η πίσω κάμερα είναι μονή ανάλυσης 16Mp με LED flash και διάφραγμα f/2.0.

Η μπαταρία του X9s είναι 3320mAh, ενώ ο πλευράς συνδεσιμότητας η συσκευή υποστηρίζει 4G-LTE, Wi-Fi, Bluetooth και GPS. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην μπροστινή πλευρά στο home button.


Το Vivo X9s Plus διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, 5.85'' Full HD AMOLED, ενώ ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 653 και η μπαταρία είναι επίσης μεγαλύτερη και φτάνει τα 4015mAh. Κατα τ` άλλα η συσκευή δεν διαφέρει σε τίποτα από το μικρότερο "αδερφάκι" της.

Η τιμή εκκίνησης για το Vivo X9s είναι τα 347€, ενώ το μεγαλύτερο X9s Plus έχει τιμή 385€. Και όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής η Vivo, δεν έγινε καμία αναφορά σχετικά με την διαθεσιμότητα των νέων συσκευών της στις εκτός Κίνας αγορές.

Α.δ.

#Vivo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π