Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi πούλησε 700.000 Pocophone F1 μέσα σε 3 μήνες


Για το Pocophone F1 της Xiaomi δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Η συσκευή ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο και σε ελάχιστο χρόνο έγινε best-seller. Μιλάμε για μια συσκευή που στα... σωθικά της κρύβει τον πανίσχυρο Snapdragon 845, αλλά με τιμή που ισοπέδωσε οποιαδήποτε έννοια ανταγωνισμού.


Και τώρα μέσω του Xiaomi VP, Kumar Jain, μαθαίνουμε ότι το Pocophone F1 έχει πουλήσει 700.000 κομμάτια, ένα νούμερο πραγματικά φανταστικό για μια συσκευή σχεδόν 3 μηνών. Μάλιστα ο Jain μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ανέφερε ότι μπορεί το "Poco" στα Ισπανικά να σημαίνει "μικρό", αλλά η πορεία της συσκευής μάλλον το αντίθετο μας δείχνει. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το Poco F1 ήταν ένα στοίχημα της Xiaomi, το οποίο και κέρδισε, με το οποίο ήθελε να κερδίσει τις μεγάλες αγορές ανά τον κόσμο. Και το Poco F1 είχε όλα τα φόντα για να πετύχει κάτι τέτοιο, όπως και έγινε.


Στην Ελλάδα το Poco F1 6/64 αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο από 280€ και πραγματικά σε αυτά τα λεφτά η επιλογή είναι μάλλον μονόδρομος. Γιατί με λιγότερο από 300€ μπορεί να αποκτήσει κάποιος ένα smartphone ταχύτατο, με πολύ καλές κάμερες, μεγάλη μπαταρία (4000mAh) και stereo ηχεία. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και το γεγονός ότι η συσκευή αποτελείται κυρίως από πλαστικά μέρη, αλλά κάπως θα έπρεπε να δικαιολογηθεί η τόσο χαμηλή τιμή. Εξάλλου οι χρήστες (που είναι πάνω από 700.000!) δεν έχουν εκφράσει κάποιο παράπονο σε επίπεδο ανθεκτικότητας, οπότε μικρό το κακό.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiPocophoneF1

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π