Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi ανακοίνωσε το high-quality entry-level Play με τιμή 159$


Στα τελειώματα του 2018 η Xiaomi έκανε μια ακόμα κίνηση και ανακοίνωσε το Xiaomi Play εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα μια νέα κατηγορία, εκείνη του αρκετά πιο προσιτού (σε επίπεδο τιμής) smartphone, αλλά με ποιοτική κατασκευή.


Το Xiaomi Play διαθέτει επεξεργαστή MediaTek P35 (12nm) χρονισμένο στα 2.3GHz και συνδυάζεται με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η αλήθεια είναι ότι οι πιο "ψαγμένοι" από εσάς θα θυμηθείτε ότι ο P35 είναι ένας επεξεργαστής, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε σε συσκευές το 2016, όμως η MediaTek τον επανασχεδίασε εξοπλίζοντάς τον με Turbo dynamic τεχνολογία, η οποία (σύμφωνα με την Xiaomi) βελτιώνει αισθητά τις επιδόσεις CPU και GPU.


Πίσω στην συσκευή και πάλι, η οποία διαθέτει οθόνη 5.84'' FHD με contrast ratio 1500:1 και με πυκνότητα pixels 443ppi. Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει notch τύπου waterdrop, το οποίο φιλοξενεί την selfie camera 8Mp με υποστήριξη σε Face unlock λειτουργία, ενώ είναι εφικτό και το blur effect.


Στο πίσω μέρος του Xiaomi Play υπάρχει εκτός από τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και dual camera setup με αισθητήρες 12Mp + 2Mp με αρκετές "έξυπνες" λειτουργίες όπως το AI Portrait mode, backround blur και auto HDR mode. Η μπαταρία της συσκευής είναι χωρητικότητας 3000mAh.


Το Xiaomi Play θα είναι διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις: Twilight Gold, Fantasy Blue και Black. Η τιμή του Xiaomi Play είναι στα 159$ και με αυτό τον τρόπο η Xiaomi εγκαινιάζει την νέα αυτή κατηγορία των high-quality entry-level smartphones που σε απλά ελληνικά σημαίνει ποιοτικές συσκευές με μέτρια χαρακτηριστικά και χαμηλές τιμές.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiPlay

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π