Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi ανακοίνωσε τα Redmi 6 και Redmi 6A


Η Redmi σειρά της Xiaomi έχει μεγάλη πέραση, αφού οι συσκευές της συνδυάζουν με άκρως επιτυχημένο τρόπο αρκετά καλά χαρακτηριστικά σε χαμηλές τιμές. Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση των 2 νέων Redmi συσκευών, των Redmi 6 και Redmi 6A. Πάμε να τα γνωρίσουμε καλύτερα:

XIAOMI REDMI 6


Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5.45'' με ανάλυση HD+ και αναλογία 18:9. Αυτό σημαίνει μια μικρή υποβάθμιση σε σύγκριση με το περσινό μοντέλο και την οθόνη των 5.7''. Ο επεξεργαστής είναι ο Helio P22, κάτι που σημαίνει ότι το Redmi 6 θα έχει αρκετά καλές επιδόσεις, ενώ η συσκευή τρέχει Android Oreo 8.1 μέσω του MIUI 10.

Στο πίσω μέρος του Redmi 6 υπάρχει dual camera με αισθητήρες 12Mp + 5Mp, ενώ μπροστά ο αισθητήρας είναι 5Mp και χρησιμεύει εκτός από την λήψη selfies και στην λειτουργία Face Unlock.

Η μπαταρία του Xiaomi Redmi 6 είναι 3000mAh και η συσκευή υποστηρίζει VoLTE, 4G και dualSIM.

Το Xiaomi Redmi 6 θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, η βασική με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο σε τιμή 125$ και μια ακόμα έκδοση με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο στα 155$.

XIAOMI REDMI 6A


Εδώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο... οικονομικά. Ένας λόγος είναι ο επεξεργαστής που χρησιμοποιείται στο Redmi 6A και είναι ο MediaTek Helio A22. Κατά τ`άλλα υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το Redmi 6, εκτός από την κάμερα, αφού στην περίπτωση του Redmi 6A είναι μονός αισθητήρας 13Mp, ενώ η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μια ακόμα πιο entry-level έκδοση με 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο σε τιμή 110$.

Τόσο το Xiaomi Redmi 6 όσο και το Redmi 6A θα είναι διαθέσιμα από 15 Ιουνίου και αρχικά μόνο για την αγορά της Κίνας.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiRedmi6 #XiaomiRedmi6A

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π