Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi ανακοίνωσε την global edition του Pocophone F1 + τιμές Ευρώπης


Πριν 5 μέρες η Xiaomi παρουσίασε το νέο sub-brand Pocophone καθώς και την πρώτη συσκευή αυτού, το Pocophone F1. Ένα πραγματικό flagship με πολύ καλά χαρακτηριστικά και ακόμα καλύτερη τιμή. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορούσε αποκλειστικά την αγορά της Ινδίας.


Σήμερα όμως πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της global έκδοσης του Pocophone F1. Φυσικά σε επίπεδο hardware δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, αξίζει όμως να δούμε τις τιμές στις οποίες θα κυκλοφορήσει το Pocophone F1, κυρίως στις ευρωπαϊκές αγορές.

Στη Γαλλία, το Poco F1 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο. Για την έκδοση 6BG/64GB η τιμή θα είναι 330€, ενώ για την μεγαλύτερη έκδοση 6GB/128GB η τιμή θα είναι μόλις 40€ ακριβότερη και θα κοστίζει 370€.

Στην Ισπανία οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 30 Αυγούστου με τιμή εκκίνησης τα 300€ για την έκδοση 6GB/64GB .


Το Poco F1 είναι σίγουρα μια upper-mid-range συσκευή, αλλά με χαρακτηριστικά που συναντούμε συνήθως σε flagships. Πιο συγκεκριμένα το Poco F1 φοράει επεξεργαστή Snapdragon 845, διαθέτει οθόνη 6.18'' IPS LCD με ανάλυση 1080 x 2246. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera 12Mp (f/1.9) + 5Mp (f/2.0), ενώ μπροστά η selfie camera είναι 20Mp (f/2.0) με λειτουργία Face unlock. Και σύμφωνα με την Xiaomi, το Poco F1 θα αναβαθμιστεί σε Android 9 Pie μέχρι το τέλος του έτους! Αν δεν είναι αυτό super Πακέτο, τότε ποιο?

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiPocophoneF1

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π