Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Mix 2S Art Special Edition


Το Xiaomi Mi Mix 2s το γνωρίσαμε επίσημα πριν 1μιση μήνα περίπου. Η συσκευή ήταν διαθέσιμη σε 2 αποχρώσεις: Black και White. Σήμερα όμως η Xiaomi παρουσίασε μια ακόμα έκδοση για το φετινό της flagship, το Mi Mix 2s Art Special Edition.


Η συγκεκριμένη έκδοση έχει στο πίσω μέρος της συσκευής ένα πορτραίτο μιας γυναίκας από ένα πιάτο το οποίο χρονολογείται από τον 14ο αιώνα και αποτελεί κομμάτι της συλλογής "Deruta ceramics" που βρίσκεται στο Βρετανικό μουσείο.

Και φυσικά οι εικαστικές πινελιές δεν περιορίζονται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση του Mi Mix 2s, αλλά συνεχίζονται και στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στην αντίστοιχη διαμόρφωση του MIUI 9.5. Επιπλέον στην συσκευασία της Art Special Edition έκδοσης θα βρούμε μια μαύρη θήκη με την ίδια εικόνα που κοσμεί την πλάτη της συσκευής, ενώ υπάρχει και μια κάρτα που δίνει την δυνατότητα στον τυχερό κάτοχο της συσκευής για δωρεάν είσοδο στο Βρετανικό Μουσείο.

Κατά τ`άλλα η συσκευή δεν παρουσιάζει κάποια διαφοροποίηση όσο αφορά τα χαρακτηριστικά της. Η οθόνη είναι 5.99'' με ανάλυση FHD+ , ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 845, ο οποίος συνδυάζεται με 8GB ram και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Και όσο για την τιμή του Xiaomi Mi Mix 2s Art Special Edition, αυτή διαμορφώνεται στα 675$.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiMix2s

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π