Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi 5X Special Edition ρίχνεται στην αγορά την 1η Νοεμβρίου


Κάποιος παίζει μαζί μας, δεν εξηγείται αλλιώς! Χτες το Elephone S8, σήμερα το Sony Xperia XZ Premium και υπάρχει και συνέχεια στην "κόκκινη επανάσταση". Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι το Xiaomi Mi 5X, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μια Special Edition χρώματος, τι άλλο, κόκκινου!


Οι πωλήσεις της κόκκινης παραλλαγής του Xiaomi Mi 5X ξεκινάνε την 1η Νοεμβρίου, όμως ήδη από σήμερα έχουν ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες. Όσο για την τιμή του Red Mi 5X δεν διαφοροποιείται από τις υπάρχουσες χρωματικές εκδόσεις της συσκευής, περίπου στα 226$. Σύμφωνα και με το official poster, το Xiaomi Mi 5X θα έχει πλέον ολοκόκκινη πλάτη, αλλά μπροστά το panel θα είναι μαύρο. Ένας συνδυασμός που έχει αποδειχτεί ότι αρέσει πολύ. Και έτσι το Mi 5X θα κυκλοφορεί πλέον σε 4 χρωματικές αποχρώσεις: Gold, Black, Rose Gold και το καινούριο Red.


Και για να θυμηθούμε λίγο τι εστί Xiaomi Mi 5X, ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 625, το πακέτο ram/rom είναι 4GB/64GB. Η οθόνη είναι 5.5'' LCD IPS με ανάλυση Full HD. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συσκευής είναι η dual camera στο πίσω μέρος, αντίστοιχη με αυτή που φοράει το Mi 6 (12Mp + 5Mp) με τους αισθητήρες να συνεργάζονται άψογα και ταχύτατα για την λήψη φωτογραφιών. Στο πίσω μέρος επίσης υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Α.δ.

#Xiaomi

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π