Αναζήτηση
  • SZ Team©

Xiaomi Mi 6 και Mi 6 Plus: τελικά με Snapdragon 835 και Sony IMX400?


Όλο και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με το επερχόμενο Xiaomi Mi 6 και το Mi 6 Plus. Ένα βασικό στοιχείο το οποίο κυκλοφόρησε ήταν για τον επεξεργαστή που θα χρησιμοποιήσει η νέα συσκευή και ο οποίος θα είναι ο Snapdragon 821, έναντι του 835, στην αρχή τουλάχιστον λόγω μη επαρκούς ποσότητας για τον S835.


Σήμερα όμως κυκλοφόρησε μέσω του γνωστού κινέζικου blog Weibo, το οποίο στο παρελθόν έχει μοιράσει καλές και σωστές πληροφορίες, κυκλοφόρησε σελίδα, στην οποία αναγράφονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τόσο του Mi 6 όσο και του Mi 6 Plus.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό τελικά ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιηθεί για το Mi 6 θα είναι ο S835. Το Mi 6, το οποίο θα είναι το μικρότερο εκ των δυο, θα έχει οθόνη 5.15'' Full HD, θα έχει ram 4GB ή 6GB ανάλογα την έκδοση και μπαταρία 3200mAh. Η κύρια κάμερα της συσκευής θα είναι 19Mp, η οποία σύμφωνα με τις φήμες θα έχει αισθητήρα Sony IMX400 (τον οποία θα συναντήσουμε και στο Sony Xperia XZs και XZ Premium), ενώ η μπροστινή 8Mp.

Το Mi 6 Plus από την άλλη θα είναι μεγαλύτερο με οθόνη 5.7'', επίσης Full HD. Ο επεξεργαστής θα είναι και πάλι ο S835, η ram θα είναι 6GB, ενώ η μπαταρία μεγαλώνει και φτάνει τα 4500mAh. Η συσκευή θα τρέχει out of the box Android 7.0 Nougat, σε αντίθεση με το Mi 6, το οποίο θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Όσο για την κάμερα του Mi 6 Plus, αυτή φημολογείται πως θα είναι dual, αν και σύμφωνα με τη διαρροή εμφανίζονται τα στοιχεία μιας μόνο, με ανάλυση 12Mp και αισθητήρα Sony IMX362 (όπως το Asus ZenFone 3 Zoom και το Vivo Xplay 6). Βέβαια φαντάζει πολύ πιθανό αυτά να είναι τα στοιχεία της μιας εκ των δυο καμερών στην πλάτη της συσκευής.

Αυτά προς το παρών με τις εξελίξεις να τρέχουν και τις πληροφορίες να μας έρχονται από παντού, προσπαθώντας να τις φιλτράρουμε, αν και όπως σας λέμε πάντα, να κρατάτε μικρό καλάθι όταν διαβάζετε για φήμες.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π