Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: Xiaomi Mi 6 Plus πιο ξεκάθαρο από ποτέ +specs


Κυκλοφόρησε φωτο-διαρροή που δείχνει πλέον ξεκάθαρα το επερχόμενο Xiaomi Mi 6 Plus, ενώ έχουμε και στοιχεία τόσο για τα χαρακτηριστικά του όσο και για το σχεδιασμό του.


Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται... από που αλλού, από την TENAA, όπου πήρε πιστοποίηση συσκευή με dual camera και σύμφωνα με όλα τα στοιχεία πρόκειται για το Mi 6 Plus.

Πλέον έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα είναι εξωτερικά η συσκευή και όλα δείχνουν πως ότι είχαμε ως εικόνα μέχρι στιγμής επαληθεύεται. Εξωτερικά η συσκευή μοιάζει αρκετά με το Mi 5 με το στενό σχεδιασμό, το οβάλ home button, στο οποίο θα φιλοξενηθεί και ο ultrasonic σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Και η πλάτη του Mi 6 Plus δεν έχει διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα από τον προκάτοχό του, αλλά αυτή τη φορά έχουμε dual camera με ανάλυση 12Mp η κάθε μια και αισθητήρα Sony IMX362. Η μπροστινή κάμερα είναι 8Mp τύπου UltraPixel.


Όσο για τα λοιπά χαρακτηριστικά του Mi 6 Plus, θα έχει οθόνη 5.7'' Full HD, με 6GB ram, ενώ οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου θα είναι 64GB και 128GB.Η μπαταρία του Mi 6 Plus θα είναι 4050mAh.

Εδώ να σας θυμήσουμε ότι θα υπάρχει και μικρότερο μοντέλο, το Mi 6 (χωρίς Plus), το οποίο θα έχει οθόνη 5.15'' με επιλογές ram 4GB και 6GB, επιλογές αποθηκευτικού χώρου 32, 64 και 128GB, βασική κάμερα 19Mp με αισθητήρα Sony IMX400 και μπαταρία 3200mAh.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π