Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: η πίσω πλευρά του Xiaomi Mi 6 Plus κάτι μας θυμίζει...


Τι έχει συμβεί με το Xiaomi Mi 6 Plus? Όταν παρουσιαζόταν τον περασμένο Απρίλη το Mi 6 περιμέναμε ότι μαζί θα βλέπαμε και το Mi 6 Plus. Δεν το είδαμε ποτέ όμως και από τότε δεν υπήρξε και κάποιο νέο σχετικά με την επερχόμενη συσκευή.

Αυτό ίσως και να αλλάζει μιας και κυκλοφόρησε φωτο-διαρροή από Κίνα μεριά, η οποία δείχνει την πίσω πλευρά του Xiaomi Mi 6 Plus, αλλά και του Mi 6s.


Αν λοιπόν θεωρήσουμε τις παραπάνω διαρροές έγκυρες, τότε διαπιστώνουμε ότι το design του Mi 6 Plus είναι παρόμοιο (αν όχι ολόιδιο με αυτό του Mi 6), απλά σε μεγαλύτερη διάσταση. Εξάλλου και σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, το Mi 6 Plus αναμένεται με οθόνη 5.7'' Full HD, εξού και το μεγαλύτερο μέγεθος.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το Mi 6 Plus θα φοράει τον Snapdragon 835, θα έχει dual camera στο πίσω μέρος (κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις παραπάνω φωτογραφίες), θα έχει 6GB ram και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι σε 2 εκδόσεις, 64GB και 128GB. Επιπλέον η μπαταρία θα είναι 4500mAh, ενώ το λογισμικό θα είναι το Android 7.1.1 Nougat μέσω του MIUI 8.

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να ελπίζουμε ότι η παρουσίαση του Xiaomi Mi 6 Plus δεν θα αργήσει περισσότερο και σύντομα θα μπορούμε να δούμε κατά πόσο οι διάφορες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π