Αναζήτηση
  • SZ Team©

UPDATE: το Xiaomi Mi 6 θα παρουσιαστεί στις 19 Απριλίου τελικά...


UPDATE: Επειδή και τα λάθη ανθρώπινα είναι ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για την μη ακριβή ενημέρωσή σας για την ημερομηνία παρουσίασης του Xiaomi Mi 6 και Mi 6 Plus. Τελικά δεν θα είναι σήμερα (11/4), αλλά στις 19 Απριλίου. Σήμερα απλά θα ανακοίνωναν την ημερομηνία (19/4). Συμβαίνουν όμως και αυτά, όταν οι εξελίξεις τρέχουν. Άρα λοιπόν, στον 19 Απριλίου θα μάθουμε τα πάντα για τα επερχόμενα flagships της Xiaomi.


Παρακάτω ακολουθεί το αρχικό δημοσίευμα...

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun επιβεβαίωσε τελικά την αυριανή μέρα (11 Απριλίου) ως επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του νέου Mi 6. Η είδηση αυτή μας ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi στο κινέζικο Weibo.


Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενημερώνοντας τους followers, έστειλε μήνυμα που αναφέρει ότι μετά το Mi 5 ήρθε η στιγμή, αύριο, να παρουσιάσει το επόμενο flagship. Και έκλεισε με το ρητορικό ερώτημα: "What else is beyond your imagination", το οποίο λογικά παραπέμπει στην κάμερα του Mi 6, η οποία σύμφωνα με τις φήμες θα είναι ανάλυσης 30Mp, αν και με τις πληροφορίες που διέρρευσαν μέσω GFXBench, αυτό μάλλον καταρρίπτεται. Όπως και να `χει κάτι λιγότερο από 24 ώρες έμειναν μέχρι την επίσημη παρουσίαση, οπότε stay tuned για να ενημερωθείτε για τα νεότερα.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π