Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi 6 (specs) εμφανίστηκε στο GFXBench με κωδ. ονομασία Sagit


Το τελευταίο διάστημα οι διαρροές σχετικά με το επερχόμενο Xiaomi Mi 6 πληθαίνουν και προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε όσο το δυνατόν τις πιο αξιόπιστες από αυτές. Χτες λοιπόν προέκυψε μια τέτοια πληροφορία που αφορά το Mi 6 μέσω GFXBench.


Εμφανίστηκε λοιπόν συσκευή με την κωδική ονομασία "Sagit" και πιστεύουμε ότι αφορά το Xiaomi Mi 6. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν το Mi 6 θα έχει οθόνη 5.1'' Full HD και τροφοδοτείται από 8-πύρηνο επεξεργαστή. Σύμφωνα με τη λίστα εμφανίζονται 2 εκδόσεις, η μια με επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz και η άλλη στα 2.4GHz. Ο επεξεργαστής θα είναι μάλλον ο Snapdragon 835, τουλάχιστον για την έκδοση με τα 2.4GHz. Επίσης θα υπάρχουν 2 εκδόσεις για τη ram με 4GB και 6GB, όπως και για τον αποθηκευτικό χώρο με 64GB και 128GB.


Όσο αφορά την κάμερα ο κύριος αισθητήρας έχει ανάλυση 12Mp με δυνατότητα λήψης 4K video, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 8Mp και έχει επίσης τη δυνατότητα λήψης 4K video. Η συσκευή στον τομέα των αισθητήρων, φαίνεται να υποστηρίζει NFC.

Το Xiaomi Mi 6 θα κυκλοφορήσει κάπου τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε για αδιαβροχοποίηση της συσκευής, αλλά και έλλειψη του βύσματος 3.5mm για ακουστικά. Επίσης η συσκευή θα διαθέτει dula camera με οπτικό ζουμ 5Χ.

Αυτά προς το παρόν. Για οτιδήποτε νεώτερο και αξιόλογο θα επανέλθουμε.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π