Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi 7 ίσως παρουσιαστεί στις 23 Μαίου


Κάτι μας ετοιμάζει η Xiaomi για τις 23 του Μάη. Το poster που αναρτήθηκε και σας παρουσιάζουμε παρακάτω δεν έχει την καλύτερη δυνατή ανάλυση, ούτε προέρχεται από κάποιον official λογαριασμό της Xiaomi στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση έγινε μέσω Weibo και αμέσως διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός.


Το τεράστιο 7 το βλέπουμε όλοι μας και είναι λογικό να μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αφορά το επερχόμενο Xiaomi Mi 7, αφού δεν γίνεται αναφορά σε κάποιο πιο συγκεκριμένο προϊόν της εταιρείας. Και αν μάλιστα θυμηθούμε ότι το Mi 6 παρουσιάστηκε πέρυσι τέτοιον καιρό, τότε όλα μας φαίνονται φυσιολογικά και αναμενόμενα.

Πάμε τώρα και στις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για το Mi 7, το οποίο αναμένεται με Snapdragon 845, 8GB ram, in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ίσως notched οθόνη. Ειδικά το τελευταίο συμπληρώνει πολλές πιθανότητες μιας και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν κάποια screen protectors για το Xiaomi Mi 7 και μας δείχνουν ξεκάθαρα... notch.


Αυτά προς το παρόν για το Xiaomi Mi 7 και κρατώντας όπως πάντα, το... μικρό καλάθι μας περιμένουμε νεώτερες πληροφορίες για να τις συζητήσουμε μαζί σας.

Α.δ.

#Xiaomi

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π