Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εμφανίστηκε το Xiaomi Mi 8 σε hands-on video με διάφανη πλάτη


Φαίνεται ότι η HTC με το U12+ δημιουργεί μια νέα μόδα, την διάφανη πλάτη, έτσι ώστε να φαίνεται το εσωτερικό ενός smartphone. Σίγουρα την ιδέα την έχουν και άλλοι κατασκευαστές, αλλά η HTC κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά με το Translucent Blue U12+.

Οι τελευταίες πληροφορίες μας δείχνουν ότι η επόμενη συσκευή με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα είναι το Mi 8 της Xiaomi. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες αναρτήθηκε και video στο διαδίκτυο που επιβεβαιώνει το παραπάνω.


Στο video αυτό βλέπουμε ξεκάθαρα την πλάτη του Mi 8 σε translucent edition, όπου βλέπουμε τον... εσωτερικό κόσμο της συσκευής, ενώ στο σημείο που είναι η GPU αχνοφαίνεται το logo της Qualcomm. Επιπλέον, ένα ακόμα στοιχείο που προκύπτει είναι το power button στην δεξιά πλευρά της συσκευής, το οποίο είναι σε κόκκινη απόχρωση και δένει υπέροχα με το υπόλοιπο σώμα.


Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε για επεξεργαστή Snapdragon 845, συνδυασμένο με 6GB ή 8GB ram, under-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και τεχνολογία 3D face recognition, αντίστοιχη με αυτή που είδαμε στο iPhone X.

Το Xiaomi Mi 8 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 31 Μαΐου παράλληλα με το ολοκαίνουριο MIUI 10.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMi8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π