Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες εικόνες - CAD renders αποκαλύπτουν το Xiaomi Mi 9


Τα CAD-renders μας αρέσουν πολύ. Αν και αφορούν μη-επίσημες ψηφιακές δημιουργίες βασισμένες στα μέχρι την στιγμή της δημιουργίας δεδομένα για ένα smartphone, εντούτοις μας δίνουν μια εικόνα και συνήθως η εικόνα αυτή δεν απέχει και ιδιαίτερα από το τελικό προϊόν.

Αυτή τη φορά "θύμα" της ψηφιακής τεχνολογίας είναι το επερχόμενο Xiaomi Mi 9. Κοιτάζοντας προσεκτικά τις εικόνες και ξεκινώντας από την πίσω πλευρά, διακρίνουμε το triple-camera system του οποίου ο βασικός αισθητήρας θα είναι 48Mp. Οι άλλοι 2 αισθητήρες θα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, 18Mp + 8mp.


Στην μπροστινή πλευρά του Mi 9 αναμένουμε οθόνη 6.4'' με teardrop notch (το οποίο μάλλον δεν θα είναι τόσο μικρό όσο φαίνεται στις εικόνες). Η συσκευή θα φοράει (εκτός απροόπτου) τον Snapdragon 855, ενώ θα υποστηρίζει και τεχνολογία υπερ-ταχείας φόρτισης.

Βέβαια, κατά την certified-διαδικασία στην Κίνα υπήρξαν 2 εκδόσεις του Mi 9 με κωδική ονομασία MI1902F1T/A και MI1903F2A. Η 2η κωδική ονομασία αφορά το Mi 9 SE. Η πιο ¨ελαφριά" έκδοση του Mi 9 θα έχει οθόνη 6.0'' και θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 7150.

Όσο αφορά την ανακοίνωση του Mi 9 από την Xiaomi και κρίνοντας από την περσινή χρονιά όπου η συσκευή ανακοινώθηκε τον μήνα Μάιο, κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να συμβεί και φέτος, αφού στο επερχόμενο MWC, σε 1 μήνα και κάτι από τώρα, η Xiaomi θα είναι εκεί, αλλά όχι για το Mi 9, αλλά για το Mi Mix 3 5G edition.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMi9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π