Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πληροφορίες για χρώματα και εκδόσεις του επερχόμενου Xiaomi Mi A2


Ήταν 25 Απριλίου όταν η Xiaomi ανακοίνωνε το Mi 6X. Επίσης γνωρίζουμε ότι όπως και πέρυσι με το Mi A1 έτσι και φέτος θα υπάρξει η αντίστοιχη έκδοση του Mi A2. Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια συσκευή σε επίπεδο hardware με το Mi 6X, αλλά θα τρέχει stock Android.

Οι πληροφορίες σχετικά με το Mi A2 αρχίζουν και πληθαίνουν κάτι που μας υποψιάζει ότι η επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί αρκετά σύντομα. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες γνωστής σελίδας στον χώρο των smartphones, γνωρίζουμε πλέον τις χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει η συσκευή και θα είναι οι black, blue και gold.


Επιπλέον, οι πληροφορίες αφορούν και τις διάφορες εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi A2 ανάλογα με το πακέτο ram/rom που θα φοράει και θα είναι οι: 4GB/32GB, 4GB/64GB, 4GB/128GB και 6GB/128GB. Εδώ να θυμίσουμε ότι το Mi A1 ήταν διαθέσιμο μόνο στην έκδοση 4GB/64GB.

Φυσικά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από πλευράς Xiaomi για τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά όπως προ-αναφέραμε η επίσημη ανακοίνωση δεν αργεί και έτσι θα μάθουμε τα πάντα για το επερχόμενο Xiaomi Mi A2.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiA2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π