Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτογραφία τραβηγμένη με το Xiaomi Mi Max 2 επιβεβαιώνει κάμερα 12Mp


Το Xiaomi Mi Max 2 το περιμένουμε πως και πως. Προφανώς γιατί θα είναι ο διάδοχος μιας συσκευής που απέσπασε πολύ καλές κριτικές και που έβαλε στο παιχνίδι τις μεγάλες οθόνες, με χαρακτηριστικά κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή. Και μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα, αλλά από χτες έχει κυκλοφορήσει δείγμα των φωτογραφικών δυνατοτήτων της νέας συσκευής.


Κατα καιρούς έχουν ακουστεί αρκετά σχετικά με το Mi Max 2, όπως για παράδειγμα ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις δυνατότητες της βασικής κάμερας, ανάλυσης 12Mp και με διάφραγμα f/2.2 (δυστυχώς).


Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί με το νέο Mi Max 2, η ανάλυσή της είναι 4000 Χ 3000, οπότε επιβεβαιώνεται η 12Mp κάμερα. Αν κοιτάξετε την φωτογραφία σε full size (εδώ) θα διαπιστώσετε εντυπωσιακή απεικόνιση χρωμάτων καθώς και υψηλή ποιότητα ανάλυσης, όμως αυτό το f/2.2 δεν μας δίνει τη δυνατότητα για υψηλές προσδοκίες.


Όπως και να `χει το πρώτο δείγμα από το Mi Max 2 μας αφήνει θετικές εντυπώσεις και περιμένουμε να δούμε επίσημα το τελικό προιόν (άγνωστο προς το παρόν το πότε), ώστε να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π