Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: το Xiaomi Mi Max 2 διαφέρει ελάχιστα από τον προκάτοχό του


Η στιγμή για το νέο Xiaomi Mi Max 2 πλησιάζει και τώρα, για πρώτη φορά, κυκλοφόρησε φωτο-διαρροή που απεικονίζει το επερχόμενο μοντέλο. Η πηγή της διαρροής είναι η ομάδα @Ubuntu, η οποία ανάρτησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο κινέζικο Weibo.


Τα πρώτα συμπεράσματα για το Μι Max 2 είναι ότι η πλάτη είναι full μεταλλική με την κάμερα, το dual flash και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκονται ακριβώς στην ίδια θέση που τα αφήσαμε στο πρώτο Mi Max. Επίσης διακρίνουμε ότι στην πάνω και κάτω πλευρά της συσκευής είναι η υποδοχή ακουστικών, ένα δευτερεύον μικρόφωνο και οι υπέρυθρες ακτίνες, επίσης όπως ήταν στο αρχικό Mi Max.

Μια πρώτη διαφοροποίηση εντοπίζουμε στην θύρα στο κάτω μέρος της συσκευής που θα είναι πλέον Type-C USB. Από κει και πέρα το νέο Mi Max 2 θα φοράει τον επεξεργαστή Snapdragon 625 και όχι τον 660, όπως αρχικά είχε ακουστεί. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής, σύμφωνα με την Xiaomi, θα προσδίδει στην συσκευή αυξημένη απόδοση κατά 10% σε σχέση με τον προκάτοχό του.


Επίσης, σύμφωνα με τις φήμες, η κάμερα 12Mp θα είναι με αισθητήρα Sony IMX378, η ίδια δηλαδή με αυτή που χρησιμοποιεί το Mi 5s, ενώ η μπροστινή selfie camera θα είναι 5Mp. Στην οθόνη δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις, οπότε παραμένει στις 6.44'' Full HD, αλλά η συσκευή θα τρέχει τώρα out of the box Android 7.1.1 μέσω MIUI 8, ενώ η μπαταρία θα μεγαλώσει λίγο και θα φτάσει τα 5000mAh.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π