Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Max 2 εμφανίστηκε στο GFXBench με 4GB ram και Android Nougat


Το Xiaomi Mi Max ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές στην κατηγορία των over 6inch συσκευών. Είχαμε την ευκαιρία να την δουλέψουμε και να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα (εδώ) και καταλήξαμε πως ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει μεγάλη οθόνη, χωρίς όμως να στερηθεί τα καλά specs.


Πλέον έχουμε φτάσει κάτι λιγότερο από χρόνο για το Mi Max και φαίνεται ότι ο διάδοχος είναι προ των πυλών. Μάλιστα το Mi Max 2 (λογικά αυτή θα είναι η ονομασία του) εμφανίστηκε μέσω GFXBench, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

Η οθόνη παραμένει 6.4'' Full HD, ο επεξεργαστής (ίσως ο Snapdragon 660) είναι 8-πύρηνος και χρονισμένος στα 2.2GHz μαζί με Adreno 506 GPU. Διαθέτει 4GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η συσκευή τρέχει out of the box Android 7.1.1 Nougat. μέσω του λειτουργικού MIUI.


Στον τομέα της κάμερας το Mi Max 2 θα διαθέτει πίσω αισθητήρα 12Mp με δυνατότητα λήψης 4K video και λειτουργίες όπως αυτόματη εστίαση και ανίχνευση προσώπου. Η μπροστινή κάμερα είναι 5Mp, ενώ η συσκευή υποστηρίζει και NFC.

Κάποιες άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρόν. Σίγουρα όμως το Mi Max 2 θα κυκλοφορήσει και σε άλλες εκδόσεις, όπως συνέβη και με το περσινό Mi Max. Μέχρι να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για μια συσκευή που θα απασχολήσει αρκετό κόσμο, όπως σας λέμε πάντα: stay tuned...

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π