Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Max 3 αναμένεται με ασύρματη φόρτιση και iris scanner


Η αλήθεια είναι ότι το Xiaomi Mi Max 1 & 2 κατέληξαν να είναι το μεγάλο και αγαπημένο phablet για πολύ κόσμο. Μπορεί το μέγεθός του στην αρχή να χάλασε πολλούς, όταν όμως το συνήθησαν δεν μπορούσαν να αποχωρηστούν τη συσκευή με τίποτα. Και φυσικά όταν οι προκάτοχοι έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη τότε ο διάδοχος έχει δύσκολο έργο.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο Mi Max 3, το οποίο προς το παρόν κινείται μεταξύ φήμης και πληροφοριών. Σε προηγούμενα άρθρα είχαμε αναφερθεί στην μπαταρία - τέρας που αναμένεται να διαθέτει το Mi Max 3, 5500mAh, αλλά και στην επίσης τερατώδη οθόνη των 7''. Σήμερα νέες φήμες επιβεβαιώνουν τα παραπάνω και μας δίνουν επιπλέον πληροφορίες που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων και με τον επεξεργαστή.


Το Xiaomi Mi Max 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει με έναν εκ των Snapdragon 660 ή 630, ενώ θα διαθέτει και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Η πληροφορία μας έρχεται από τους XDA-Developers, οι οποίοι ανακάλυψαν τα παραπάνω στο firmware code του MIUI Keyguard APK. Συγκεκριμένα στην γραμμή που αναφέρεται "Wireless charging has stopped" προφανώς εννοεί το μήνυμα που θα εμφανίζεται στην οθόνη του Mi Max 3 όταν η συσκευή θα έχει ολοκληρώσει την διαδικασία της ασύρματης φόρτισης.

Μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας των XDA-Developers κυκλοφόρησε μια εικόνα που δείχνει υποθετικά πως θα τοποθετείται το Mi Max 3 πάνω στην βάση ασύρματης φόρτισης.


Πάμε και στα της φωτογραφίας με το Mi Max 3 να διαθέτει dual camera system στο πίσω μέρος με αισθητήρα Sony IMX363, αν και άλλες πηγές αναφέρουν αισθητήρες S5K217 + S5K5E8 by Samsung. Μπροστά η selfie camera θα είναι S5K4H7 (αισθητήρας Samsung και πάλι) συνδυαζοντας και τεχνολογία iris scanner, κάτι που μέχρι στιγμής έχουμε συναντήσει μόνο σε Galaxy smartphones.

Επιπλέον χαρακτηριστικά για το Mi Max 3, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακά όπως τα προαναφερόμενα είναι η υποστήριξη dualSIM, το IR blaster, LED notigication light και πολύ πιθανό υποστήριξη για dual SD cards.

Όμορφα πράγματα για μια συσκευή που φέρει σχεδόν... βαρύ όνομα και το Mi Max 3 φαίνεται να έχει όλες τις προυποθέσεις για να ξεχωρίσει και πάλι στην κατηγορία των μεγάλων... οθονών.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiMax3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π