Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Max 3 περνάει από TENAA με οθόνη 6.9'' και μπαταρία 5400mAh


Η σειρά Mi Max της Xiaomi στην αρχή τρόμαξε αρκετό κόσμο με το μεγάλο μέγεθος της οθόνης (6.44''). Μετά όμως την πρώτη γενιά Mi Max αλλά και το Mi Max 2, οι... οθονάρες απέκτησαν φανατικούς υποστηρικτές. Η ανανέωση της σειράς γίνεται παραδοσιακά μέσα στο καλοκαίρι και ήδη δια στόματος του CEO της εταιρείας, το Mi Max 3 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο. Και αν τα προηγούμενα Mi Max σαν φαινόντουσαν μεγάλα, που να δείτε και το φετινό Mi Max 3.


Οι τελευταίες πληροφορίες μας έρχονται μέσω της διαδικασίας πιστοποίησης μέσω TENAA και επιβεβαιώνονται σχεδόν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Έτσι, το Mi Max 3 αναμένεται με οθόνη 6.9΄΄, αλλά μην σας τρομάζει το μέγεθος. Η Xiaomi φρόντισε να κρατήσει σε χαμηλά νούμερα τις διαστάσεις της συσκευής. Η νέα συσκευή θα είναι μόλις 2mm ψηλότερη από τον προκάτοχό της και σε αυτό συντελεί η αναλογία οθόνης 18:9, αλλά και τα μικρότερα bezels που η συσκευή θα διαθέτει.

Η κατασκευή του Mi Max 3 θα είναι και πάλι από αλουμίνιο, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για τον επεξεργαστή οι πληροφορίες θέλουν τον Snapdragon 636, 8-πύρηνο και χρονισμένο στα 1.8GHz. Το Mi Max 3 θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις ανάλογα με το πακέτο ram/rom που θα φοράει. Έτσι θα έχουμε 3/32GB, 4/64GB και μια premium έκδοση με 6/128GB. Πάντως σε κάθε περίπτωση η μπαταρία θα παραμείνει μεγάλη και θα φτάνει τα 5400mAh, ενώ η συσκευή θα τρέχει Android Oreo 8.1 μέσω του MIUI 10.

Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera με έναν αισθητήρα στα 12Mp, ενώ μπροστά η κάμερα θα είναι 8Mp. Όσο για τις χρωματικές αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Xiaomi Mi Max 3 αυτές θα είναι πολλές (για πρώτη φορά) και θα είναι οι: Black, Gray, Silver, Gold, Rose Gold, Pink Red και Blue.

Α.δ.

#Xiaomi #XiaomiMiMax3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π