Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Mix 2 αυτή τη φορά σε live photo


Περιμένοντας το Xiaomi Mi Mix 2 έρχεται στο φως της δημοσιότητας άλλη μια φωτογραφία για να μας ανεβάσει την πίεση στα ύψη. Πρόσφατα είδαμε σε video - δημιουργία του σχεδιαστή του Mi Mix (αλλά και του Mi Mix 2), ένα concept του Mi Mix 2, ενώ μόλις χτες είδαμε φωτο-διαρροή από την πλάτη της επερχόμενης συσκευής.


Σήμερα σειρά έχει μια live photo που δείχνει το υποτιθέμενο Mi Mix 2 πλήρως λειτουργικό στα χέρια κάποιου τυχερού χρήστη. Και αν και με μια πρώτη ματιά η συσκευή που βλέπουμε μοιάζει αρκετά με αυτή που είδαμε προ ημερών στο concept video, ωστόσο διαπιστώνουμε ότι τα bezels είναι ακόμα μικρότερα από αυτά που μέχρι στιγμής έχουμε δει. Οπότε εδώ δημιουργείται μια μικρή σύγχυση, αλλά οκ θα το ξεπεράσουμε.

Αυτά που περιμένουμε να δούμε στο Mi Mix 2 βάσει πληροφοριών είναι οθόνη 6.4'' AMOLED με ανάλυση QHD, επεξεργαστή τον Snapdragon 835, ενώ σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, το Mi Mix 2 θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, ανάλογα με το πακέτο ram/rom: 4/128, 6/128 και ένα top-model με 8/256. Η πίσω κάμερα θα είναι 19Mp, ενώ η μπροστινή 13Mp.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Mi Mix 2 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου, μια ημερομηνία για την οποία ακούγεται ότι θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς iPhone για το 2017. Αν τελικά αυτό ισχύει θα έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτή την άτυπη μονομαχία μεταξύ τόσο πολυ-συζητημένων συσκευών.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π