Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Mix 2 αναμένεται με αναλογία οθόνης 93%


Το 2016 ήταν μια χρονιά που είδαμε πολλές και ωραίες συσκευές. Αδιαμφισβήτητα όμως μια από αυτές έκλεψε πραγματικά την παράσταση και δικαίως. Προφανώς και μιλάμε για το Xiaomi Mi Mix.


Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τους κατασκευαστές να προσπαθούν να αυξήσουν την αναλογία οθόνης προς το σώμα της συσκευής, η Xiaomi όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο. Και αν στην αρχή, πριν την παρουσίαση του Mi Mix, η Xiaomi έκανε λόγω για αναλογία 91.3%, τελικά το 84.16% που πέτυχε δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, πόσο μάλλον όταν προηγείται αρκετά από τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα λοιπόν με νεώτερες πληροφορίες, το νέο Mi Mix θα έχει αναλογία κοντά στο 93%, νούμερο που αν επαληθευτεί πραγματικά θα είναι εντυπωσιακό.

Βέβαια, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Xiaomi έχει ξαναδώσει υποσχέσεις στο παρελθόν, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί με τις συγκεκριμένες φήμες και να μην ενθουσιαστούμε από τώρα.

Αν κρίνουμε από τον ανταγωνισμό, τόσο η LG με το G6,όσο και η Samsung με το S8, έχουν δείξει ότι τα κουμπιά στην αρχική οθόνη ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Και λογικά θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι κατασκευαστές τη συγκεκριμένη "συνταγή", οπότε ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά για το νέο Mi Mix.


Όπως και το σημερινό μοντέλο, έτσι και το Mi Mix 2 θα περιλαμβάνει μια έκδοση με κεραμικό σώμα. Αλλά υπομονή, κάπου μέσα στο 2017 θα δούμε το νέο θηρίο και τότε θα δούμε πραγματικά αν η Xiaomi κατεφέρει να τραβήξει και πάλι τα φλας πάνω της, όπως έκανε με το Mi Mix την προηγούμενη χρονιά.

Α.δ.

#Xiaomi

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π