Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Xiaomi Mi Mix 2 εθεάθη σε γνωστό site σε κατάσταση Arrival Notice


Στο smartphonerz.gr έχουμε γράψει πολλές φορές για το Xiaomi Mi Mix. Προφανώς και καταλαβαίνετε τον λόγο, μιας και μιλάμε για μια άκρως εντυπωσιακή συσκευή από πολλές απόψεις. Και ενώ ήδη βρισκόμαστε σε περίοδο φημολογίας για τον διάδοχο του Mi Mix με ακόμα μεγαλύτερη αναλογία οθόνης, που πολύ πιθανό να ονομάζεται Mi Mix 2, φτάσαμε σήμερα να βλέπουμε το επερχόμενο μοντέλο σε γνωστό site του εξωτερικού (Gearbest.com) να είναι καταχωρημένο και μάλιστα με αναφορές σε κάποια από τα χαρακτηριστικά του.


Προφανώς και ακόμα είναι σχετικά νωρίς, ή απλά εκεί στο gearbest βιάζονται λιγάκι, αλλά σίγουρα την ματιά μας την ρίξαμε. Μεταξύ άλλων διαπιστώσαμε ότι θα υπάρχουν 3 εκδόσεις του Mi Mix 2 ανάλογα με το πακέτο ram/rom, δηλαδή 4/128, 6/128, αλλά και μια κορυφαία έκδοση με 8/256, νούμερα πραγματικά εντυπωσιακά! Επίσης γίνεται αναφορά στον επεξεργαστή Snapdragon 835 με γραφικά Adreno 540.

Η οθόνη παραμένει 6.4'' AMOLED, ενώ η πίσω dual camera θα έχει αισθητήρες 19Mp + 13Mp. Σύμφωνα με την καταχώρηση του Gearbest (πάντα) το Mi Mix 2 θα τρέχει Android 7.1 Nougat μέσω του MIUI 9.

Βέβαια, κοιτάζοντας καλύτερα και τη φωτογραφία της υποτιθέμενης συσκευής στην καταχώρηση του Gearbest δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι μας κάνει προχειροδουλειά. Ας είναι όμως, κρατάμε όπως πάντα, μικρό καλάθι, από την άλλη όμως ανυπομονούμε να γνωρίσουμε επίσημα το υπερτούμπανο Mi Mix 2, το οποίο (μεταξύ μας) δεν νομίζουμε να απέχει και ιδιαίτερα πολύ σε χαρακτηριστικά από αυτά που προ-αναφέραμε.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π